30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Hadi chp şunları sevindirmeyelim yeter artık hadi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bj_PQeeCQAEJ6xt.jpg:large

Gaziantep'te CHP önde dedi Halk tv bence kimsenin bişey bildiği yok.Antep'te Akp en az %50 ile alır.

sarıgülün evine bağlanacak halk tv

Doğuda da sıkıntı var yalnız. Adım adım pkk güçleniyor. Her seçimde yavaştan iller gidiyor bunlara. Şakası yok artık.

Halk TV'ye göre an itibariyle Üsküdar'da Chp önde...

Erken yine de. Belli olmaz. Umudum var. Ancak kafa kafaya olma ihtimali de var. Ufak payla bile gidebilir yani ihtimal dahilinde.

Ama şu var. Önceki seçimleri gördü bu insanlar. Daha önce de aynı sıra ile açılıyordu ve chp çok geriden geliyordu sanırım. Şimdi durum ters ise, ona istinaden belki de.

Az önce CNN'de Ankara kafa kafaya görünüyor dedi. Istanbul için fazla beklentiye girmesemde enazindan Ankara diyorum.

Başlık transfer nöbetine döndü :D Twit okuyan gelip yazıyor, o kesin doğru gibi konuşuluyor 5 mesaj sonra aksi yönde twit yazıylıyor bu defa o doğruymuş gibi yazılıyor :D

AZ SABIR AZ SABIR

bari %20 sandık açılmasını bekleyin

Doğuda da sıkıntı var yalnız. Adım adım pkk güçleniyor. Her seçimde yavaştan iller gidiyor bunlara. Şakası yok artık.

rte gururlar sunar yakında eyaletlik verir komple güneydoğu anadoluya ardından bir referanduma sunar özerlikte verdimi olay tamamdır mission completed rte

Doğu çok kritik eğer Akp elinde ki belediyeleri tutamazsa geçmiş olsun.Eyalet sisteminini dolayısı ile özerkliğin ilk adımı olur.

Geri
Üst Alt