30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Sırf istanbulu alsa chp %kaç olur izmirle beraber

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam 80 yaşına geldi hala belediye başkanı yapıyorsunuz:D Başarılı olmuş olabilir ama bence bayrak değişimi olmalıydı sonuçta her insanın vizyonu bir yere kadar.

Kardeşim beden yaşlansa da fikirler yaşlanmaz. Ki Yılmaz Hoca, hem Anadolu Üniversitesi kurup Türkiye'ye sayısız bilim insanı yetişmesinde ön ayak olmuş kişi, hem de şehircilikte Türkiye'de parmakla gösterilen sayılı kişilerden. Avrupa, Balkanlarda, tanınıyor. Hocamızla vizyonumuz daha da gelişecek inşallah :)

1504536_288610724639049_1095510438_n.jpg

herkez tahminde bulunabilir,zorunami gitti?

bana sorsan oyum kime, kimseye vermem! sonucta secilen partide bu ulkeye adalet getirmeyecek

bak trabzonsporun kupasi elinden alindi,halen oylar akpye veriliyor

Kardeşim Es-Es Akp, Konya Sp diyorsun sonra da niye laf ediyorsun diye sitemleniyorsun. Biri Yılmaz Büyükerşan'ın kalesi diğeri Akp'nin.

Akp Konya'dan %70 oy alır.Böyle bir tahmin mi var.:d

Arti 1 tv sonuclari acikliyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arti 1 e gore ankara istanbul chp de haritadan canli yayin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarigül'ü kürt kesim yakabilir diyenler;

MHPliler orada AKP'yi bitirmek icin oy verdiyse MHP istanbul'u alir

Bu arada Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin köyünde 159 oy MHP'ye gitmis, AKP 1 oy almis.

Arti bir sonuclari aciklamaya basladi

tapatalk

CHP'nin en büyük sorunu Dogu ve Güneydogu'da sifir oy almasi. Oradan hicbirsey cikaramiyorlar yillardir.

Bu arada Trabzon ve Karadeniz'i anlamak mümkün degil. Adamlar tepki vermeyi "GECERSIZ OY ATMAK" anlamis. Ulan CHP veya MHP'ye oy versen tepkinin bir faydasi olacak. 1 milyon gecersiz oy bekliyorum ben.

Trabzon'a laf etmek istemiyorum ama Trabzonspor taraftarini görünce Allah akil fikir versin diyorum.

Geri
Üst Alt