Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.086
- 428
- 1.708
Nasıl açıklıyorlar?? Yasak kalktı mı??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim beden yaşlansa da fikirler yaşlanmaz. Ki Yılmaz Hoca, hem Anadolu Üniversitesi kurup Türkiye'ye sayısız bilim insanı yetişmesinde ön ayak olmuş kişi, hem de şehircilikte Türkiye'de parmakla gösterilen sayılı kişilerden. Avrupa, Balkanlarda, tanınıyor. Hocamızla vizyonumuz daha da gelişecek inşallah![]()
Nasıl açıklıyorlar?? Yasak kalktı mı??
Vay sende mi Üsküdar'lısın?Neresinden?
secime tam 27 tane parti katilmis, 4 büyükleri saymazsak %1'i sadece saadet partisi gecer gibi duruyor.
bukadar partiye ne gerek var anlam veremedim.. sirf katilmis olmak icin secime katilan partiler var.
CHP'nin en büyük sorunu Dogu ve Güneydogu'da sifir oy almasi. Oradan hicbirsey cikaramiyorlar yillardir.
Bu arada Trabzon ve Karadeniz'i anlamak mümkün degil. Adamlar tepki vermeyi "GECERSIZ OY ATMAK" anlamis. Ulan CHP veya MHP'ye oy versen tepkinin bir faydasi olacak. 1 milyon gecersiz oy bekliyorum ben.
Trabzon'a laf etmek istemiyorum ama Trabzonspor taraftarini görünce Allah akil fikir versin diyorum.
Adam 80 yaşına geldi hala belediye başkanı yapıyorsunuzBaşarılı olmuş olabilir ama bence bayrak değişimi olmalıydı sonuçta her insanın vizyonu bir yere kadar.