30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

1504536_288610724639049_1095510438_n.jpg

yok arkadaş sadece 2011 değil bütün şampiyonluklarını elden alacaksın kulübüde kapatacaksın.

ilkkez diyorum böyle bişey ama tek tanım bu "hamsi kafa"

Kardeşim beden yaşlansa da fikirler yaşlanmaz. Ki Yılmaz Hoca, hem Anadolu Üniversitesi kurup Türkiye'ye sayısız bilim insanı yetişmesinde ön ayak olmuş kişi, hem de şehircilikte Türkiye'de parmakla gösterilen sayılı kişilerden. Avrupa, Balkanlarda, tanınıyor. Hocamızla vizyonumuz daha da gelişecek inşallah :)

Eskişehir güzel şehir de aferdersin ama bq kadar şehir de bu trafik saçma.Topografyası engebeli olsa anlıyacam da düz ova ,şehir bu kadar dar alana inşa etmesi anlamsız.

istabul ve ankarada sonradan varoşlardaki oylar geliyor onlar belirler seçimi

Ulan devlet sırrı mı bu ? Sonuçları tv deki elit kişiler görüyor vatandaş göremiyor.

Garip geliyor lan bana kanallara bakiyorum Almanyadaki gibi ayni saat yaziyor her yerde Türkiye de saat daha ertelenmedigi icin :D

secime tam 27 tane parti katilmis, 4 büyükleri saymazsak %1'i sadece saadet partisi gecer gibi duruyor.

bukadar partiye ne gerek var anlam veremedim.. sirf katilmis olmak icin secime katilan partiler var.

katılınca katılma payı olarak para alıyorsun diye biliyorum ben bilmiyorum doğrumudur...

CHP'nin en büyük sorunu Dogu ve Güneydogu'da sifir oy almasi. Oradan hicbirsey cikaramiyorlar yillardir.

Bu arada Trabzon ve Karadeniz'i anlamak mümkün degil. Adamlar tepki vermeyi "GECERSIZ OY ATMAK" anlamis. Ulan CHP veya MHP'ye oy versen tepkinin bir faydasi olacak. 1 milyon gecersiz oy bekliyorum ben.

Trabzon'a laf etmek istemiyorum ama Trabzonspor taraftarini görünce Allah akil fikir versin diyorum.

zaten chp oralara acilsaydi, son donemde iktidarda CHP olurdu ama oralar adamlarin umrunda degil ve dogal olarak oylarida akp ve bdp ile diger partiler topluyor..

Adam 80 yaşına geldi hala belediye başkanı yapıyorsunuz:D Başarılı olmuş olabilir ama bence bayrak değişimi olmalıydı sonuçta her insanın vizyonu bir yere kadar.

Alakası yok. O mantığı geçin bir kere. Hele hele Eskişehir'e hiç gitmemiş insanlardan geliyor bu yorumlar.

Bilakis, siyaset deneyim işidir. Çıkıp kazma mı vuracakta yaşı önemli olsun ?

Geri
Üst Alt