30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

sarıgül ''top''u alıp kadirin ''baş''ına vuruyor.kadir bayılıyor.

%7''si acılmıs İstanbul'da,Sarıgül az farkla önde gidiyor....

Gece 1´den evvel somut sonuc elde edemeyiz bence. Hatta bazi sehirlerde tekrar tekrar saydirirlar kesin.

Istanbul, Ankara ve Izmir´i alalim da

Alakası yok. O mantığı geçin bir kere. Hele hele Eskişehir'e hiç gitmemiş insanlardan geliyor bu yorumlar.

Bilakis, siyaset deneyim işidir. Çıkıp kazma mı vuracakta yaşı önemli olsun ?

Ben Eskişehir'de okuyorum.Ova olmasına rağmen neden bu kadar şehir daraltılmış anlamıyor.800.000 şehir de anormal bir trafik.Parklar var ama anasının nikahında.

O hakkını yememem lazım ender öğrenci şehirlerinden.

hahahah Halk TV müthis ya, son gelen oylara göre izmir acik ara farkla gavurlugunu sürdürüyor dedi :D

Halk TV'de veriyor sonuclari

İzmir'de Binali Yıldırım'ın oy kullandığı 1415 no'lu sandık

CHP 193

AKP: 67

MHP: 20

Ben Eskişehir'de okuyorum.Ova olmasına rağmen neden bu kadar şehir daraltılmış anlamıyor.800.000 şehir de anormal bir trafik.Parklar var ama anasının nikahında.

O hakkını yememem lazım ender öğrenci şehirlerinden.

Ben Eskişehir'e öğrenciliğimde 3 kez gittim. Toplamda 1 ay kalmışımdır. Sene 2003-2005 arası. Beğenmemiştim. Aslında kısmen o da kızlar vs..

Yıllar sonra 5-6 ay önce iş için gittim. Hisarlar Makine için. 3 kere gittim. 6 gün kaldım. Harika olmuş. Arada dağlar kadar fark var. O derece. Geceleri çok daha güzel. Alternatif çok. Yaşayan eğlenceli bir şehir. Ulaşım muazzam.

Bj_VqNDCIAAj3BB.jpg

AKP'li üyeler Erzurumda seçim sandıklarını yere attı tehditler savuruyorlar.Polis sadece izliyor

NOT: Erzurum'da MHP epey yüksekti tahminlerde.

+1 kanali internette acilmiyor :(

Geri
Üst Alt