30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Bu millet hak ediyor arkadaş. Ama hak etmeyenlerin günahı ne? sicayim böyle demokrasiye.

Olm her site ve tv kanalı bambaşka sonuçlar veriyor :D

Hürriyet-Milliyet ve CNN'ın sitesi sanki üç farklı ülkeden bahsediyor gibi, bu nasıl sayım

Anladığım kadarıyla oylar bölünmesin olayı net bir şekilde mhp'ye yaramış.

bütün kanallar ayri agizdanmi veriyor bu haberleri. ayni olan oy orani görmedim.

Yav kaynaklara göre ufak farkları anlarım da bambaşka sonuçlar veriyor her kanal şaka gibi :D

ne yazık ki bu chp yüzünden mhp de heder oluyor.böyle millete lakap takıp eylem yapıp muhalefet olmaz.tepki oyları hep akp ye gidiyor.mhp nın suçu ne?

Medyanın icine sıcmıslar ya,bu ne lan,her kanal farklı...

Paralel devlet diye agladi durdu yine ayni 2011 sonuclarini veriyor Akp medyasi

bu isler boyle yurutuluyor.. nasil aziz yildirim halkin adami , cumhuriyetin goz bebegi yada Ataturk gibi adam diyorlarsa bugunde RTE din ve imamla oyl kazaniyor.. unutmayalim bugun bu ulkenijn 99% musluman, din ile prim yapamk cok kolay..

konyaya gecen yil gitmistim, taksici abi bana ne diyor biliyormusun: turkiye artik guclendi, basbakanimiz dunya lider oldu, bugun savas ciksa herkezi yeneriz gibi havalara girmisler. akp dis politikasida milleti etkilemistir.

+ Allahi var, adamda liderlik ve ozguven var..

Bu kafayla olmaz.Her Akp'ye oy verene makanarcı kömürcü dersen bu oylar dönmez zaten.Ben Mhp'ye verdim onu da belirtiyim.

Gerçeği söylemek de mi suç olmuş.Benim de çok umrumda değil zaten 1-2 yıla master için yurtdışına giderim,burada eşekle münasebete girip Akp'ye oy veren adam kendi oy verdiği partinin yönetiminde devam eder.Zaten kişisel özgürlük derdi falan da yok eşekten devam

[attachment=9141:xxxxxxxxx.jpg]

[attachment=9142:aaaaaaa.jpg]

Ekli dosyalar

• xxxxxxxxx.webp
    xxxxxxxxx.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 112
  • aaaaaaa.webp
    aaaaaaa.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 112
Mardin Akp'den çıkmış.Ahmet Türk almış.Ahmet Türk bdp'den değil, bağımsız girmişti.

CNN'in sitesi çöktü sanırım, başka site var mı seçim sonuçlarını veren bu tarz?

Geri
Üst Alt