30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Hicbir sekilde STAD YAPILMAYAN Antalya'nin AKP'ye gitmesi de komik.. Neler oluyor bu ülkede hala anlamis degilim. Koyun sürüsü diye kendi kendime sinirleniyorum...

Ak partiyi destekle iste niye saklaniyorsun tarafsizim diye. Biz taraf tutuyoruz ve bunu bir sekilde dillendiriyoruz niye rahatsiz oluyorsun.

simdi tarafsiz olarak bakmayi bilmiyorsun renktaas. nasil ispanyada ben en buyuk barcelona diyorsam sende real madrid diyebilirsin, cunku gorus farklarimiz var..

sen beni anlamka istemiyorsun, ozaman bosuna uzatmayalim

burda boyle olmamali, sonucta burasi GALATASARAY AILESI

akpsi, chpsi solcusu sagsici beni ilgilendirmez!!!

Galatasaraylilik bizim temel bagimizdir, ve fikirlerimizin ortaklasitigi noktadir, ama Gs disinda herkezin siyasi dusuncesi vardir ve dogal olarak burda fikirlerimiz ayni olmuyor.. yani senin siyasi dusuncen bu forumu temsil edecek ama diger gsli olmayacak

bumu GALATASARAYLILIK.. git biraaz Galatasaray orf ve adetlerini ve medeniytini ogren sonra konusalim..

Git apo'yuda cağır o zaman. Nede olsa oda Galatasarayı tutuyor. Örf ve adetlerimizde ne zaman hırsızı , vatan hainlerini ve saire kabül et diye yazmak'da?!

Niye tarafs

simdi tarafsiz olarak bakmayi bilmiyorsun renktaas. nasil ispanyada ben en buyuk barcelona diyorsam sende real madrid diyebilirsin, cunku gorus farklarimiz var..

sen beni anlamka istemiyorsun, ozaman bosuna uzatmayalim

Niye tarafsiz olayim ben hakem miyim? yargi organimiyim? :)

Senin anandan aldım forumu sana bir şey yedirim anan daha iyi bilir ne yiyeceğini

ne ucuz anan varmis, simdide ananimi bana pazarliyorsun?

ilk once milete kufur et, sonra cvp aldinmi sonra kufur etmeye basla..

simdi yanimda olsan, senin kafani alip o senin .. neyse zorla adami banlatacan!

AA'ı manüpile ediyor mu bilemem de Cihan Haber'in salladığı kesin nereden haber alıcak.

ne ucuz anan varmis, simdide ananimi bana pazarliyorsun?

ilk once milete kufur et, sonra cvp aldinmi sonra kufur etmeye basla..

simdi yanimda olsan, senin kafani alip o senin .. neyse zorla adami banlatacan!

Babama karşı saygılı ol g.. Kılı yoksa senin ananı avradını severim genele ev çocuğu anladın mı

Yav arkadas Hatay'da AKP nasıl kazanır ya,o kadar olandan sonra nasıl oy gider bu adamlara,yuh olsun...

Geri
Üst Alt