30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

algı yönetimi yapıyor dedi mansur yavaş

sonra kendisi aynı şeyi yaptı :D

burda boyle olmamali, sonucta burasi GALATASARAY AILESI

akpsi, chpsi solcusu sagsici beni ilgilendirmez!!!

Galatasaraylilik bizim temel bagimizdir, ve fikirlerimizin ortaklasitigi noktadir, ama Gs disinda herkezin siyasi dusuncesi vardir ve dogal olarak burda fikirlerimiz ayni olmuyor.. yani senin siyasi dusuncen bu forumu temsil edecek ama diger gsli olmayacak

bumu GALATASARAYLILIK.. git biraaz Galatasaray orf ve adetlerini ve medeniytini ogren sonra konusalim..

Özürlü müsün kardeş ceza almışın gerçi. Burada böyle dedim akp ya da chp'li değilim. Sordun söyledik.

ankarada chp öne geçti. AA ya göre oy oranı %13 te kaldı Cihana göre %25 oldu. bence en güncel olanı en doğrudur. mhp ve chp nin oyları birleşti ankarada.

Mansur Yavaş, Çankaya Belediyesi için %50 dedi arkadaşlar genel için değil.

Çankaya gibi CHP KALESİ %1.9 AÇIKLANMIŞ.

eskişehirde elektrik kesintilerinden bahsediliyor suan

Cihan Haber'e inananlar, AA sonuçta resmi görevli, Cemaat kuruluşu Cihan nereden haber alıcak.akın tekrar söylüyorum Mhp'ye oy vrene biri olarak seçimi bu şekilde baltalamaya çalışmak çok yanlış.Anakara'da daha %40 açılmadan adam seçimi kazandım diyor manüpilasyon işte budur.

Gelde sövme arkadaş.

AA nın sonularında Çankaya yüzde 2 de.

Ayıp be bu kadar da taraflı olunmaz.

Mansur reis faa olmaz inş,Mel,h Gökçek+Ertem tırtolarından kurtulursak yeter bana.

25-28% oyu bulunan MHP 8% aliyorsa Ankarada i.melihin kazanmasi imkansiz.5-10% farkla alir Mansur Baskan.

Beyaz tv mansura küfür ediyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkes farklı birşey söylüyor, dışarıdan takip etsek baya şamatalı memleket aslında

Çoğu kişinin tahmin ettiği gibi İstanbul Topbaş, Ankara Yavaş olacak gibi ama belli de olmaz çok az farklar söz konusu yani iki tarafta da bir yüklenme herşeyi değiştirir.

Toplam Sandık : 32.203

Açılan Sandık : 4.357

Topbas %0 küsürlerle önde görünüyor.. Ve hala bir sürü sandik var.. Insallah ISTANBUL'U KURTARABILIRIZ!!

Geri
Üst Alt