30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

TR ile Almanya nin farki var.

Almanya bu yol olaylarini Alt yapi olaylarini cokdan acdi.

Artik sadece ilaveten ufak ufak alt yapi iyilesdirmeler olioyr...ondan yanki yok.

Türkiye Almanya kadar gelismedi..ve daha cok yol alinmasi gerekir.

hayir ilk kafa olarak asti sonra gerisi geldi. bilim teknik birader bunda ilerleyecen. bunlarda ilerle ucan yol da yapan sonra diger ülkelere de satarsin. ha dediginde halen adamlari 40 yil geriden takip ettiginin göstergesi. niye ileri adamlar su olanlar almanyada olsun akp bu kadar oyu rüyasinda görür. sorun akp chp degil mhp de degil. hangi parti bunu yaparsa bu kadar oy almamali. sorun bu. bu kadar oy aliyosa o ülke 500 tane gökdelen diksin bi halta yaramaz. geri türkiyede halk hic kivirtmaya gerek yok. geri olmasa adam makarnaya niye muhtac oldugunu sorgular tutup kendine makarna verene oy vermez.

10012652_620743591353176_454151574_o.png

Eskişehir'de sokaklarda çuvalla kaçan insnLAR varmış. Hepte akpnin tokadı yediği yerlerde kesiliyor elektrik.

Tam tersini düşünüyorum. Belirtmiştim.

Ben dusunmuyorum biliyorum. Ben eski demokrat parti tabanında yer alan bir aileden geliyorum. Onların icini dısını bilirim. Bundan 50 sene once menderese oy verenlerin cocukları suan akpye veriyor bundan hic suphen olmasın

daha dingin bir zihinle konuşuruz inşallah..

kısa nedenlerim..

sizin gibi "nefrete" değil "sevgiye" oy veriyoruz..

başbakanını sevdiği için güvendiği için oy veriyoruz,

başbakandan nefret ettiği için kime denk gelirse ona oy vermiyoruz..

çalsa da çırpsa da değil

bu ülkeyi başbakandan daha iyi yönetecek adam şu an olmadığı için

oy veriyoruz..

yolsuzluk olaylarına inanmadık..

biz başbakanımızı tahmin ettiğinizden çooook fazla seviyoruz..

HAHAHAHAH yolsuzluğa inanmamış:D:D(nasıl inandırmak lazım Akp'lileri bunu da düşünücem). İstemediğine inanmayan bir zihniyetle zor konuşması zaten.

Ya çoğunuza normal gelebilir belki ama bence doğal bir oylama değil bu seçim.

AK PARTİ Kadir Topbaş 3.073.817 (%50.11)

CHP Mustafa Sarıgül 2.517.377 (%41.04)

Geri
Üst Alt