- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
savaş isteyen insanlarda mi var?
Sirf bir partiyi sevmedin diye savaş mi çikartmak istiyorsun?
Bu forumda okudugum en saçma yorumlardan biri, tebrik ederim.
Bir yanında oğlu bir yanında karısı Beşar Esad gözümün önüne geldi
oylari düştü zaten yüzde 49 dan yüzde 43 e. mhpde chpye filan vermemiş. istanbulda bdp oy almamiş. oylari nereye verdigi belli.
Benim vatandaşım işsiz dolaşıyor. Benim vatandaşımda evsiz sokakta üşüyor aç. Suriyelileri başımıza bela ediyor. Sen ilk önce kendi ülkendekileri kurtar balkondan aziz milletim demesi kolay..
Öncelikle Akp tabanından alması diye bir şey mümkün değil. Onlar saf koyunlar. Oy alabileceği %5-8 ise doğru bir politikayla kendi tarafına çekilebilir belki. Koskoca seçim propagandası Akp hırsız, yalancı olan bir parti nereye varabilir? Kendi bünyesinde rant peşinde koşan tonla adam varken? Gezi vs. döneminde muhalif olan kimse zaten oy vermiyor Akp'ye. Bu politakaya da ağırlık vermeye gerek yok papağan gibi. Ya cemaatle yakınlaşmayı uygun görerek? Chp seçmeni de koyun olduğundan oy kaybetmiyorlar en azından böyle rezil tutumlarla. Yani seçim döneminde kontra saldırılar dışında bir şey yaptıklarını gördün mü? Yıllardır karşı partiye sallayarak iktidara gelmeyi planlıyor. Başka bir konu ülkenin yarısının din yarısının Atatürk fanatizmi yaşaması. İkisi de sorgulamıyor, körü körüne tapıyorlar. Kendi görüşlerinde, gruplarında bir problemi savunmaya devam ediyorlar. Biz burada doğru yapmadık diyen yok. Ya da Akp aslında şu konuda fena değildi diyen. O yüzden sadece Akp seçmeni de değil sıkıntı. Kökten sıkıntılıyız toplumca. Bu saatten sonra, bu kadar güçlenmişken ekonomik kriz vs. bir şey olmadan gitmezler, gitmiyorlar. O kadar geri işte Türkiye. Cehalet ve fanatizmin esiri olmuş durumda. Yozlaşmış insanlarda oyuncak gibi ülkeyle oynuyor kafasına göre. İnsanlar aptal nasıl olsa.
Bazı vatandaşlar farkında değil maalesef. Artık Güneydoğu'da Türk bayrağı dalgalanmıyor. Artık her tarafta rahatlıkla Azad Kurdistan sedaları, pkk bayrakları, apo posterleri dalgalanıyor. Siz hala uyuyun.
Ne diyor özet geçecek var mı ?