30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ankarada çankaya oylarının yeni geldiği söyleniyor sözlüklerde ve fark 50 000 oya indi...ilginç şeyler oluyor ankarada hürriyet.comdan takip edin devamlı eriyen bir fark var bakalım nereye kadar

Floresan arkadaştan cevap beklemeyin konudan atıldı çünkü. Cevap alamazsınız :)

DENİZLİ-Hürriyet Ortaokulu 1136 No'lu Sandıkta Seçim Bittikten Sonra Kalan Boş Oy Pusulalarına "Evet" kaşesi basan Akp'li Bayan Suçüstü Yakalandı. Olayın Devamı ve Kadının İtirafı Kamera Kaydı İle Sabitlendi...(çok az farkla akp önde)

Ulan teröristler Mhp'den fazla oy çıkarıyor içine ettiğimin ülkesi. Yemin ederim başa gelsem ülkede soykırım yaparım sağlam bi temizlerim. Ülkedeki bakterileri temizleyecek bi adam gerek Türkiye'ye.

''Babacım nerdeyse hallettim 30 MİLYON EURO gibi KÜÇÜK bir miktar kaldı!!! '' Bilal ERDOĞAN

Bugün artık iyice anladım ki bu ülkede bir AKP ve Recep Tayyip Erdoğan sorunu yok.

Bu ülkede AKP ve Recep Tayyip Erdoğan' a oy veren insanlar sorunu var.

Ezo bulmussun yanciyi da o heriften sana hayir gelmez kafasi fazla calismiyo cunku

yancisiz gel

hahaha adam seni lüna parka götürmedi diye niye iftira atiyon la degisik..olsun ben senin elinden tutup götürürüm seni..istemedigin kadar seker yedirecem sana..hadi dobis fazla bekletme beni:happy::happy::happy:

ne oldugu belli olmayan tiplere icin yanci gerekmez.-..

Ister akpyi destekle ister chpyi ister baskasını bu forumda herkesin gorüsüne saygı var ancak bu foruma sadece provakasyon icin gelen insanları bizde erkenden yolcu ediyoruz fazlı denizde buna bi ornektir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada cemaat ile olan hesaplaşma esas şimdi başlayacak ,

akp-cemaat çekişmesi Hakan Fidan 'ın gözaltı mevzusundan önceye gider , tayyibin güç sevdası nedeniyle cemaat üzerine gitme hedefide , ,

17 Aralık ile cemaat karşı atak yaptı ama görülüyorki tek sonucu dahada hırslı bir tayyip oldu , bundan sonra direkt cemaat ekonomisini hedef alacaktır ,

açıkcası cemaatin kazanmasıda ülke için bazı sahalarda felaket olacaktı çünkü maşalık yapıyorlardı ,

yani iki ucu pis değnek mevzusu , akp bir müddet daha tepede kalmayı garantiledi sadece ama bunun süresini Allah bilir ,

bir-iki sene sonra ortada erdoğan dahi kalmamış yada akp olmayabilir aynı şekildede cemaat ,

umarım bu dönemde ekonomik bir kriz hepimizi vurmaz .

cdu ile akpnin ne alakasi var birader. ayni mi ikisi programlari görüsleri ?

Elbet ayni degil..bunu zaten demedim. Demek istedim Din'e yakin bi parti illaki kötü degil.

AKP gücde oldugu icin bazi kisimleri nerdeyse türkiyee Kalifatlik olacak, TR den IRAN olacak gibi korkular var.

Yazdim ile demek istedim ki Almanya da gibi bi ülkede DIN e yakin bi parti yaillardir isi götüriyor.

Bu arada cemaat ile olan hesaplaşma esas şimdi başlayacak ,

akp-cemaat çekişmesi Hakan Fidan 'ın gözaltı mevzusundan önceye gider , tayyibin güç sevdası nedeniyle cemaat üzerine gitme hedefide , ,

17 Aralık ile cemaat karşı atak yaptı ama görülüyorki tek sonucu dahada hırslı bir tayyip oldu , bundan sonra direkt cemaat ekonomisini hedef alacaktır ,

açıkcası cemaatin kazanmasıda ülke için bazı sahalarda felaket olacaktı çünkü maşalık yapıyorlardı ,

yani iki ucu pis değnek mevzusu , akp bir müddet daha tepede kalmayı garantiledi sadece ama bunun süresini Allah bilir ,

bir-iki sene sonra ortada erdoğan dahi kalmamış yada akp olmayabilir aynı şekildede cemaat ,

umarım bu dönemde ekonomik bir kriz hepimizi vurmaz .

valla bu orta dogu sevdasindan cabukca vazgecmezse erdogan´in sonu yakindir..

"Ya istiklal ya ölüm" ile kurulan ülke nasıl "ya allah bismillah allahuekber"cilerin imparatorluğuna evrildi. Beni en çok üzen bu. Vatanseverliğini yitirdi bu ülke bence. Osmanlıcı eyalet istiyor bu kitle.

(Bu arada bunları bu kitlenin genel seçimlerde de aynı oyu vereceği için söylüyorum)

Ister akpyi destekle ister chpyi ister baskasını bu forumda herkesin gorüsüne saygı var ancak bu foruma sadece provakasyon icin gelen insanları bizde erkenden yolcu ediyoruz fazlı denizde buna bi ornektir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurlayamadim. niye söylemiyorsun alpercim.:D bizim üsküdarda chp öndeydi noldu bir göriyim.

Geri
Üst Alt