30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Bu arada cemaat ile olan hesaplaşma esas şimdi başlayacak ,

akp-cemaat çekişmesi Hakan Fidan 'ın gözaltı mevzusundan önceye gider , tayyibin güç sevdası nedeniyle cemaat üzerine gitme hedefide , ,

17 Aralık ile cemaat karşı atak yaptı ama görülüyorki tek sonucu dahada hırslı bir tayyip oldu , bundan sonra direkt cemaat ekonomisini hedef alacaktır ,

açıkcası cemaatin kazanmasıda ülke için bazı sahalarda felaket olacaktı çünkü maşalık yapıyorlardı ,

yani iki ucu pis değnek mevzusu , akp bir müddet daha tepede kalmayı garantiledi sadece ama bunun süresini Allah bilir ,

bir-iki sene sonra ortada erdoğan dahi kalmamış yada akp olmayabilir aynı şekildede cemaat ,

umarım bu dönemde ekonomik bir kriz hepimizi vurmaz .

En çok ekonomik krizden korkuyorum, kredi derecelendirme kuruluşlarının uyarıları hayra alamet değil

Adana

AKP 32.0,

MHP 31.2,

acilan 63.2%

Ankara

AKP 46.4,

CHP 40.7 ,

acilan 68.9 %

Ister akpyi destekle ister chpyi ister baskasını bu forumda herkesin gorüsüne saygı var ancak bu foruma sadece provakasyon icin gelen insanları bizde erkenden yolcu ediyoruz fazlı denizde buna bi ornektir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akp karsiti taraftan akp lilere cok fazla laf ve küfüre yakin provokasyonlar geliyor. umarim objektiv kalip onlara da ayni davranirsiniz

hahaha adam seni lüna parka götürmedi diye niye iftira atiyon la degisik..olsun ben senin elinden tutup götürürüm seni..istemedigin kadar seker yedirecem sana..hadi dobis fazla bekletme beni:happy::happy::happy:

ne oldugu belli olmayan tiplere icin yanci gerekmez.-..

:sleeping:

bayat laflarini donerci kalfasina sakla 20 kromozomlu Ezo

"Ya istiklal ya ölüm" ile kurulan ülke nasıl "ya allah bismillah allahuekber"cilerin imparatorluğuna evrildi. Beni en çok üzen bu. Vatanseverliğini yitirdi bu ülke bence. Osmanlıcı eyalet istiyor bu kitle.

(Bu arada bunları bu kitlenin genel seçimlerde de aynı oyu vereceği için söylüyorum)

O iki kitle birbirinden cok farklı degıl aslında. Bu ulke bence hic degismedi.

valla bu orta dogu sevdasindan cabukca vazgecmezse erdogan´in sonu yakindir..

rte kendi ayağına sıktı tabi haliyle ülkenin itibarını ve stratejik çıkarlarını yerle bir etti ,

birkaç farklı senaryo mevcut bunlardan en kötüsü ise ekonomik buhran bu herkesin felaketi olur seninde benimde .

Artık bu ülke adına hiçbirşey umrumda deil.

Hırsızların, katillerin bu ülke başında olmasını bu halk istiyorsa, söylenicek tek bir cümlem yoktur.

En kısa zamanda teklif aldığım yurtdışı firmalarına yanıt dönüp önüme bakacağım.

Evli yada çocukluda değilim, o sebeplen bu ülkeye açıkçası beni birşey bağlamıyor.

Ülkede kaldıkça, ödediğim vergiler bunların ceplerine gidiyor.

Bu saatten sonra şu ülkeye atom bombası düşse umrumda deil.

Maalesef azınlık kalmış Atatürk'ün çocuklarınada buradan selamlar.

Yapacak birşey yok kardeşlerim. Bu ülke karanlığı istiyorsa, diyecek birşey yok.

En çok ekonomik krizden korkuyorum, kredi derecelendirme kuruluşlarının uyarıları hayra alamet değil

Olasılıklardan ve belkide en yüksek ihtimalli olasılıklardan bir tanesi ,

rusya'nın uyanışı nedeniyle bu ihtimal olmayabilir belki ama açıkcası karamsarım .

"Ya istiklal ya ölüm" ile kurulan ülke nasıl "ya allah bismillah allahuekber"cilerin imparatorluğuna evrildi. Beni en çok üzen bu. Vatanseverliğini yitirdi bu ülke bence. Osmanlıcı eyalet istiyor bu kitle.

(Bu arada bunları bu kitlenin genel seçimlerde de aynı oyu vereceği için söylüyorum)

Sen bu iki sozu soyleyenlerin farkli kitleler oldugunu saniyorsan bu ulkeyi,milleti,tarihi hic bilmemissin, hic tanimamissin.Bizans zamanindan kalma bi arkadassin sanirim.

Elbet ayni degil..bunu zaten demedim. Demek istedim Din'e yakin bi parti illaki kötü degil.

AKP gücde oldugu icin bazi kisimleri nerdeyse türkiyee Kalifatlik olacak, TR den IRAN olacak gibi korkular var.

Yazdim ile demek istedim ki Almanya da gibi bi ülkede DIN e yakin bi parti yaillardir isi götüriyor.

almanya gibi bir ülkede dine yakin bir parti dedigin cdu yu al türkiyeye koy en allahsiz en solcu parti olur su andaki partiler icinde. farkli seyler ikisi.

Haydi Mansur bir mucize lütfennn

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Artık yavaş yavaş, bahçeli ve kılıçdaroğlunun'da sorgulanmaya başlanması lazım, ciddi bir başarısızlık var ortada

Geri
Üst Alt