30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

:sleeping:

bayat laflarini donerci kalfasina sakla 20 kromozomlu Ezo

anlasildi senin topun kücükken bir dönercinin dükkanina kacmis..dönerciler sana ne yaptilarsa artik bilemedim cunta..papagan gibi ayni seyleri zirvaliyorsun..

hadi pisletme bu baslligi artik,abilerin siyaset konusmak istiyor ,senin gibilere yer yok burda..IQ sifir olan eleman...

Çok farklı malesef. Eskiden daha vatanseverdi bu ülke. AKP ile muhafazakarlaştı.

Muhafazakarlıkla vatanseverlik iki ayrı kavramdır kardesim birbirine karıstırmayalım. İran dunyanın en muhafazakar ancak aynı zamanda en vatansever ulkelerinden biridir mesela. Benim demek istedigim bu ulke 100 yıl once hangi ideolojideyse orana vurursan yine o.

su secimde bile 30u gecemiyosa chp adini CHPUTA olarak degistirmelidir

Arkadaşlar niye geriliyonuz ya bukadar önemsemeyin gelen yer giden yer benim maaşıma zam varmı yok benim hayat standartlarım yükseliyormu hayır yemişim akp sini mhp sini chp sini.Her görüşe saygım vardır herkes istediğini düşünmekte özgürdür ancak iyi biliyorum ki biz çookkk gerideyiz kusura bakmayın görüşüme karşı çıkanda olabilir saygı ile karşılar Allah tan haırlısını dilerim ama benim bi umudum yok ülkeden hangi parti gelirse gelsin bizim toplum bozuk. Daha adam gibi bir futbol maçı izlemeyi bile beceremiyoruz. Artık insanların birbirine güveni kalmamış arkadaş arkadaşı düdüklüyor herşey temelden başlar o yüzden fazla kasmaya gerek yok. Sağlığım daha önemli diyorum.. Arkadaşın arkadaşı kardeşin kardeşi sattığı bu yerde benim için temiz siyaset yapan yoktur.

Kimse kızmasın bu sadece benim görüşüm ve herhangi bir çözüm yolu üretebilecek durumda da değilim bilmiyorum

Muhafazakarlıkla vatanseverlik iki ayrı kavramdır kardesim birbirine karıstırmayalım. İran dunyanın en muhafazakar ancak aynı zamanda en vatansever ulkelerinden biridir mesela. Benim demek istedigim bu ulke 100 yıl once hangi ideolojideyse orana vurursan yine o.

Söylediğimi anladın aslında ama ayrıştıramadın.

Akpliler size samimiyetle soruyorum tam olarak nasil bir turkiye nasil bir duzen nasil bir yasam tarzi istiyorsunuz lutfen icinizdekileri samimiyetle dokun.

Diktatörleri daha iyi anlayabiliyorum artık demokrasi Dünya'nın en boktan şeyi

Arkadaşlar niye geriliyonuz ya bukadar önemsemeyin gelen yer giden yer benim maaşıma zam varmı yok benim hayat standartlarım yükseliyormu hayır yemişim akp sini mhp sini chp sini.Her görüşe saygım vardır herkes istediğini düşünmekte özgürdür ancak iyi biliyorum ki biz çookkk gerideyiz kusura bakmayın görüşüme karşı çıkanda olabilir saygı ile karşılar Allah tan haırlısını dilerim ama benim bi umudum yok ülkeden hangi parti gelirse gelsin bizim toplum bozuk. Daha adam gibi bir futbol maçı izlemeyi bile beceremiyoruz. Artık insanların birbirine güveni kalmamış arkadaş arkadaşı düdüklüyor herşey temelden başlar o yüzden fazla kasmaya gerek yok. Sağlığım daha önemli diyorum.. Arkadaşın arkadaşı kardeşin kardeşi sattığı bu yerde benim için temiz siyaset yapan yoktur.

Kimse kızmasın bu sadece benim görüşüm ve herhangi bir çözüm yolu üretebilecek durumda da değilim bilmiyorum

Bu kafa yüzünden bu haldeyiz zaten.

Lafa bak ya. Benim maaşım benim param. Zaten buna karşıyız, mantıklı insanlar buna kızıyor.

anlasildi senin topun kücükken bir dönercinin dükkanina kacmis..dönerciler sana ne yaptilarsa artik bilemedim cunta..papagan gibi ayni seyleri zirvaliyorsun..

hadi pisletme bu baslligi artik,abilerin siyaset konusmak istiyor ,senin gibilere yer yok burda..IQ sifir olan eleman...

mantiga bak seninde subyanlarla aranda bisey geciyo heral 10 kere subyan dedin

NONCE KRAL

Adana

AKP 31.9%

MHP 31.2%

Acilan oran, 65.6%

Ankara

AKP 46.2%

CHP 41%

Acilan oran, 72.6%

Antalya

AKP 38.6 %

CHP 32.6%

Acilan oran, 52.4 %

rte kendi ayağına sıktı tabi haliyle ülkenin itibarını ve stratejik çıkarlarını yerle bir etti ,

birkaç farklı senaryo mevcut bunlardan en kötüsü ise ekonomik buhran bu herkesin felaketi olur seninde benimde .

hatay´da bukadar oy almasina sasirdim gercekten..milletin anasini agladi mülteciler yüzünden ama bazilarina yapilan yeterli gelmemis..

Bu kafa yüzünden bu haldeyiz zaten.

Lafa bak ya. Benim maaşım benim param. Zaten buna karşıyız, mantıklı insanlar buna kızıyor.

Bu kafa yüzünden mi bu haldesin o zaman bana oy verebileceğim birini söyle kardeşim. Birde madem çok mantıklısın bana çözüm yolunu söyle eleştiri yapma bence sadece kusurumada bakma kötü birşey demiyorum sana

Sen bu iki sozu soyleyenlerin farkli kitleler oldugunu saniyorsan bu ulkeyi,milleti,tarihi hic bilmemissin, hic tanimamissin.Bizans zamanindan kalma bi arkadassin sanirim.

Hayatım tarih okumakla geçiyor dostum. Beni tanıyan bilir. Ki tarihin psikolojik yani en ilgimi çeken yanıdır.

Geri
Üst Alt