30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Şimdi en azından tayyip bu gazla Türk F-X ve Türk T-X proje onaylarını bir an önce verir , bilal tapesi çıktığında toplantı ertelenmişti ,,

mümkün olduğu kadar iyi tarafından bakmaya çalışıyorum sadece ...:rolleyes:

Antalya chpnin ankarada 2 puan var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kafa yüzünden mi bu haldesin o zaman bana oy verebileceğim birini söyle kardeşim. Birde madem çok mantıklısın bana çözüm yolunu söyle eleştiri yapma bence sadece kusurumada bakma kötü birşey demiyorum sana

Demek ki gerekeni yapmış sende oy vermişsin ?

Ben eğer öyleyse yazdıkların gibiyse o kafaya karşıyım.

istanbul ve ankaranin oylari böyle yakin olmamişti. ankarada çankaya ve yeni mahalleye bakilmamiş işler degişebilir orda. yüzde 2 önde melih.

Hayatım tarih okumakla geçiyor dostum. Beni tanıyan bilir. Ki tarihin psikolojik yani en ilgimi çeken yanıdır.

Dogrudur kardesim de yaptigin karsilastirma cok sacma olmus.Ayni olan kitleyi 2ye bolmussun sanki Turkiyeyi Ateistler kurtardi sonra Muslumanlar geldi gibi olmus.Bunun tarihi hicbir dayanagi yok.

Diktatörleri daha iyi anlayabiliyorum artık demokrasi Dünya'nın en boktan şeyi

Diktatörleri daha iyi anlamak icin ve bundan alakasiz kendini egitmek ve bilgilendirmek istiyene

Gustav Le Bon 'dan "Kitleler Psikolojisi" Kitapini tavsiye ederim.

55619

"Ya istiklal ya ölüm" ile kurulan ülke nasıl "ya allah bismillah allahuekber"cilerin imparatorluğuna evrildi. Beni en çok üzen bu. Vatanseverliğini yitirdi bu ülke bence. Osmanlıcı eyalet istiyor bu kitle.

(Bu arada bunları bu kitlenin genel seçimlerde de aynı oyu vereceği için söylüyorum)

Yazdığın bu mesaj birleştirici değil, bölücüdür. Yerine göre "ya istiklal, ya ölüm" de denir. Yeri gelir "ya Allah Bismillah Allahuekber" de denir. Bu zihniyetle insanları tek bir amaç için birleştiremessin. Dengeli bir muhalefet ancak ak partiyi devirebilir.

Yakılan oy pusulalarına inanmayın,geçersiz oylar yakılır dolduruşa gelmeyin bilgi sahibi olmadan.

Neyse. 3-4 saat uyamam lazım.

Uyanınca ankara ve adana suprizi ile karşılarım Inşallah.

Herkeze iyi geceler . Allah rahatlık ve sabır versin.

Demek ki gerekeni yapmış sende oy vermişsin ?

Ben eğer öyleyse yazdıkların gibiyse o kafaya karşıyım.

Bak ben oy kullanmadım tamam mı bunu zaten yazmıştım forumda seçimden önce.Ben sevmiyorum şuanki partileri siyasileri bana göre oy hak etmiyorlar hepsi.Ve bu düşüncemde de özgürüm ? yoksa yanılıyomuyum ? Sen başka kafaları eleştiriyosun yanlış olduğunu mantıksız olduğunu söylüyosun ama çözümün yok bence burda bir mantık hatası var. Çünkü merak ediyorum senin mantığın ne ? düşüncen ne?

Dogrudur kardesim de yaptigin karsilastirma cok sacma olmus.Ayni olan kitleyi 2ye bolmussun sanki Turkiyeyi Ateistler kurtardi sonra Muslumanlar geldi gibi olmus.Bunun tarihi hicbir dayanagi yok.

Öyle birşey yazmadım ne alaka? Sen inançlısındır ama kutlamanı Ya Allah Bismillah Allahuekber diye mi yaparsın. Bahsettiğim daha militancıl daha aşırı uç bir din anlayışı. Biz burada muhafazakar diyoruz ama bence akp fanatizm rüzgarıyla bu ülkede din militanlaşıyor.

Geri
Üst Alt