30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ankara'nın değişmesi için kalan %14'lük sandıkta Chp'nin Akp'ye %16 fark atması lazım.

Bir icraat olur onu savunursun ama elde insanları birbirine dusurmekten baska birsey yoksa artık kenara cekilmeyi bilmek lazım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic kimse ye hesap vermek zorunda degilsin. Demokrasi böyle birsey.

Ah bi anlatabilsem ya oy kullanmadım diyorum açıkça delikanlı gibi söylüyorum. Ben bu saçma siyaseti sevmiyorum diyorum yenilik lazım bu kafa ile olmaz diyorum buna bile kolpa bulanlar oluyor o zaman ben yalandan Chp lyim Mhp liyim diyipte x partiye oy veren insanlardan daha mı aşağıda oluyorum. Eğer Akp ye oy verseydim delikanlı gibi bunuda söylerdim kimden niçin çekiniyim ama adam çıkmış bana sende üzerine düşeni yapıp oy vermişsin diyo töbe yaa :)

%1 1,5 farkla gökçek kazanır diye düşünüyorum. genel meclisde daha az almalarıda ilginç büyük birlik desteği ldılar sanırım

ankarada yaklasik 650.000 oy sisteme daha girmemis. bunun yarisi da cankaya ve yenimahalle.

Çankaya %65

Yeni Mahalle %75

Beypazarı,Koçhisar, Evren gibi çoğu AKP deposunda seçimler bitmiş.

En fazla nüfus bu iki ilçe de.

Ya anlayamıyorum herhangi bir partiyi desteklememekte mi suç ya :(

Bence hayır. Ama vatandaşlık bilincininde olmadığını gösterir. Suç değil ama eksikliktir. Bir oy bir oy'dur. Seçimin olmalı. Taraf ol demedim seçimin olmalı.

Son olarak, o sayfada yazdığın yanlış benim için. "Etliye sütlüye karışmam, param varsa ohh maaşım varsa ohhh"..

Ben şuan o durumdayım. Ama "ohh" demiyorum işte, diyemiyorum.

Doğu'ya üzülüyorum, ayrışmaya üzülüyorum. Yargılanamayan yolsuzluklara üzülüyorum.

Ah bi anlatabilsem ya oy kullanmadım diyorum açıkça delikanlı gibi söylüyorum. Ben bu saçma siyaseti sevmiyorum diyorum yenilik lazım bu kafa ile olmaz diyorum buna bile kolpa bulanlar oluyor o zaman ben yalandan Chp lyim Mhp liyim diyipte x partiye oy veren insanlardan daha mı aşağıda oluyorum. Eğer Akp ye oy verseydim delikanlı gibi bunuda söylerdim kimden niçin çekiniyim ama adam çıkmış bana sende üzerine düşeni yapıp oy vermişsin diyo töbe yaa :)

Sonra cikipta ülke de demokrasi yok diye aglamayacak.

Geri
Üst Alt