30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

gimme them votes chankaya

tumblr_lee6ctu45l1qze5g2o1_500.gif

Melih alır gibi.

Şö

Bana nedense hala melih kaybetmez gibi geliyor. Birtek cankaya ile nasıl alacak chp ya?

Şöyle oluyor. Ankara ve Türkiye'nin en büyük ilçelerinden ÇAnkaya. Sadece ÇAnkaya'da değil. y.Mahalle (Çayyolu vs..) orada da çok büyük Chp oyu var. Ailem orada eş dost çoğu chp ya da mhp. Dolayısıyla Mansur'a oylar.

O oylar ancak verilmiş Ysk'ya. Önlem alındı dokunmasınlar diye. Burada da paylaştım 2-3 sayfa gerid bir görevli tanıdığımın yazısını. Aldık dedi hatta. Aksi halde peşindeyiz elimizde ıslak imza var diye.

son olarak, o bögleden Akp'ye 1 çıkıyorsa Chp'ye 20 çıkıyor.

kop gel be ankara dök bizi sokaklara

Gökcek geberir kibirinden kaybederse :D

I am the one who knocks!

Bu zihniyete birsey denmez. Böyle laflar ile kendini kücük düsüriyorsun. Illaki hakaret mi edinmeli.

Bikere kimseyi savunmiyorum. Objektiv bi görüsüm. akpli fln degilim. Olsam söylerim.

yazdimi copy&paste yapiyorum:

O Zaten komedi. Misal chp'liler akpli lere koyun diyorlar.. akpliler ne derse kücük düsürürler, fln...

Ayni kisim ifade özgürlügü icin cok savasari...

Ünlü fransız yazar ve filozof Voltair ne demis?

I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.

,,Söylediklerine katilmyiorum, ama İfade özgürlüğün icin mücadele veririrm, gerekirse ölümüne."

..biraz düsünmek gerek.

Gaz kacagini cakmakla kontrol edene malmi dersin yoksa insanlik halimi? Elektrik kaynakli yangini suyla sondurmeye calisana ne dersin cahilmi? Yoksa insanlik halimi? Yolda can cekisen birine yardim etmek yerine gormezden gelip devam edene ne dersin? Vicdansizmi? Yoksa ozgur irademi? pkkliya teroristmi dersin yoksa ozgurluk savascisimi? ama ben akpliye koyun derim en dogru tanim bu cunku haa terorist yancisida diyebilirim kimsede bana haksiz diyemez. Bu bir iradeden ote bu bir fikirden ote bu bir cahillikten ote bisey bu vurdumduymazlik ve acizliktir baska tanim uymuyor bu secmen kitlesine. Saygi hak edilen bir biseydir dayatilan degil.

Fazla da heyecan yapmamak lazım arkadaşlar. Nedensiz hala AKP'nin alacağını düşünüyorum heyecan yapmıyorum. :)

18 bin kaldı Ankara'da

şimdi yatsam sabah kalksam ankara chp, ığdır ve kastamonu mhp olsa.ah ulan be.

Geri
Üst Alt