30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Asabım bozuldu. Seçimlere güvenim zaten azdı iyice bitme noktasına geldi. Şerefi bozuk dolu. Her yerde.

Yatıyorum. Bu pislik düzen midemi bulandırıyor artık.

778595.jpg

778587.jpg

Daha 220 bin oy var rahat olun diyor CNN'deki eleman.

Keçiören oylarıdır onlar sakin olun.

Söyleme gore öne geçti bütün verilerde,normalde gerideydi 1 puan şu kadar(9bin) öne gececegimizi tahmin ediyorum dedi CNN de ve Halk TVde sonuca dayali değildi tahmin bunlar.

Gürsel Tekin 2009da İstanbulda cikip tvye aldik hayrli olsun dedi millet oynadı zipladi rezil oldu.Aynisini burada yaptilar sacmaliktan başka bisey değil çok basitçe.

Söyleme gore öne geçti bütün verilerde,normalde gerideydi 1 puan şu kadar(9bin) öne gececegimizi tahmin ediyorum dedi CNN de ve Halk TVde sonuca dayali değildi tahmin bunlar.

Gürsel Tekin 2009da İstanbulda cikip tvye aldik hayrli olsun dedi millet oynadı zipladi rezil oldu.Aynisini burada yaptilar sacmaliktan başka bisey değil çok basitçe.

Bana da öyle gelmeye başladı şimdi,bir anda 20 bin öne geçti Melih.

Çankaya'da daha yüzde 87 açılmış.

İstanbul'da CHP'li belediyeler sona bırakılmışsa %7 rahat erir. Ama bu bilginin doğru olması şart. Emre Uslu sürekli RT'liyor.

80 binden 3 bine inen fark 1 saat yenilenmeyerek 20 bine çıkıyor, siz hala burda geçmedi fln diyorsunuz

Abi nasıl erir %2 falan açılmamış sandık var istanbulda fark %7 nasıl eriyecek

Diyorum ki, Beşiktaş, Kadıköy, Sarıyer,ve Şişli sona bırakılmışsa rahat erir. Ama doğru olduğu banada inandırıcı gelmiyor.

Bu ilçeler istanbulun en kalabalık ilçeleri ve %70'den aşağı almıyor CHP.

Sandığın iradesi deniliyordu bu mu irade hırsız akp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt