30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Hala şu adamları savunan insanlarla işim olamaz benim. Yarın etrafımdaki tüm akp lilerle ilişiğimi kesiyorum.

mantıken çankaya ve yenimahalleden çıkan oylar sonucunda farkın kapanması hatta chp nin öne geçmesi gerekirken nasıl fark artıyor arkadaş

Ankarada gökçek hırsızlık yapıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diyorum ki, Beşiktaş, Kadıköy, Sarıyer,ve Şişli sona bırakılmışsa rahat erir. Ama doğru olduğu banada inandırıcı gelmiyor.

Bu ilçeler istanbulun en kalabalık ilçeleri ve %70'den aşağı almıyor CHP.

Bende diyorum ki sandıkların %2-3 açılmamış her sandık hemen hemen aynı sayıda oy alıyordur büyük ihtimalle kalan sandıkların %100 chp olsa bile fark %4' düşer matematiksel açıdan imkansız değil mi ben mi yanlış düşünüyorum ?

Her sandık eşit sayıda oy almaz mı?

Bende diyorum ki sandıkların %2-3 açılmamış her sandık hemen hemen aynı sayıda oy alıyordur büyük ihtimalle kalan sandıkların %100 chp olsa bile fark %4' düşer matematiksel açıdan imkansız değil mi ben mi yanlış düşünüyorum ?

Her sandık eşit sayıda oy almaz mı?

dediğin doğru kardeşim. şu anda 600 bin civarı oy görünüyor hepsini chp bile alsa 300 400 binlere düşüyor.

ama fark gerçekten %7 ise tabi.

istanbul imkansız bencede bu saatten sonra

Şu Ardahan hiç yenilenmiyor. Acaba adamlar uyuyup yarın kaldıkları yerden mi devam edecekler sayıma :D

Istanbulda fark 700 bin oy acilmamis 2M oy var imkansiz degil ama zor bu kadar basit

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ardahan dan da haber yok hala 16 oy görünüyor

Bu kadar mı hırsızsın melih ankarayıda almayıver

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt