30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Dün gece yatmadan önce MHP'nin Ankara'da %8'i çöpe atmasına çok üzüldüğümü belirtmiştim, maalesef beklediğim oldu. Melih hile ile kazanmış olsa da bu çöpe atılan %8'in yarısı CHP'ye verilseydi Melih zırlıyordu şu an, hile ile bile kurtulamazdı.

CHP'nin basina Peygamber gelsin yine olmaz . Adamlar gostere gostere sandikta hirsizlik yapiyor ve piskince cok rahat yapiyor . Sen kicini de yirtsan secim propagandan super de olsa dunyanin en iyi lideri en iyi adaylari da olsa sandikta hirsizlik olduktan her yerde elektrikler gittikten sonra bir halt olmaz :) . Isin en aci yani farzi misal akp bugun sandikta kaybetse ve yok kardesim ben bu secimi saymiyorum dese ne polis mudahale eder ne asker . Adamlar yok gitmiyorum dese gitmez oyle bi memleketteyiz iste artik .

Ankara'nın gitmesi hiç iyi olmadı. Canımı sıkan tek konu o oldu.

Bence CHP tüm paralarını toplayıp medyaya yatırsın, TV ve gazete satın alsın, bak bakalım %20 yi geçebiliyormu AKP,

Gece yatmadan önce Yalova ve Antalya'da CHP öndeydi, Ankara'yı da almak üzereydi, ne oldu bu süre içinde de bunların hepsi AKP oldu??

Gece yatmadan önce Yalova ve Antalya'da CHP öndeydi, Ankara'yı da almak üzereydi, ne oldu bu süre içinde de bunların hepsi AKP oldu??

3 bin fark kalmışken 1 saat veri girilmedi daha sonra fark bir anda 27 bin oldu. Kalan sandıkların birçoğu Çankaya'dan olmasına rağmen Melih'e yazılıp Mansur'a hiçbir şey yazılmadı, Mansur'dan oy silindi.

Ülke olarak pislik içerisindeyiz. Futbolumuz sorunlu, siyasetimiz sorunlu, seçim sonuçlarımız sorunlu, adaletimiz sorunlu. Maalesef uzun veya kısa vadede iktidarı alabilecek bir oluşumda göremiyorum. Mevcut ana muhalefet ve muhalefet liderlerinin hala o koltuklarda oturmasınıda aklım almıyor.

Kılıçdaroğlu Antalyayı da vermiş, pişkin pişkin o koltukta oturmaya devam eder. Böyle muhalefete böyle iktidar müstehak..

abicim beyin fakiriysek o bizi baglar. DEMOKRASI var mi? var. sizi biz yonetio muyuz? yonetioruz. neden? cunku biz anadoluda cokca uruyoruz ve bazen ikiz hatta 3uz doguyor. sonuc olarak sayica fazlayiz ve bu da bizi hakli kitle yapar. hirsizlik yapmisiz yapmamisiz o da bizi baglar ki herhangi bir kanit var mi bu iddiana dair? kanit yoksa hirsizlik da yok. sonucta sayica fazlayiz, AKPLIYIZ ve gordugun gibi DEMOKRASI var. senin de vatandaslik gorevin genel iradeye sahip cikmaktan otesi degil ,alimallah

Sayınız fazla sizi cogaltıyorlar aynen dedigin gibi... Tebrikler

Inanmiyorum bu seçimlere, serefsizler hile hurda karistirmadan bir secim bile yapmayi başaramadı. Hirsizlik, yolsuzluk adamların içine islemis artik. Ardahan, Yalova, Antalya, Ankara vs ufak farklarla Akp'ye giden ne kadar sehir varsa hepsinde bir duzenbazlik var. Yaziklar olsun bu serefsizlere.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün ile bugün arasında birşey değişmedi. Dünde Hırsızdılar, bugünde.

CHP için utanç tablosu

Şanlıurfa % 0,84

Diyarbakır % 1

Ağrı % 0,8

Bingöl % 0,65

Bitlis % 0,9

Çankırı % 1,3

Erzurum % 1,45

Hakkari % 1,54

Kütahya % 1,65

Mardin % 0,85

Muş % 1,21

Nevşehir % 1,78

Siirt % 0,58

Van % 0,75

Yozgat % 1,53

Bayburt % 0,89

Kırıkkale % 2,86

Batman % 0,73

Şırnak % 1,54

Iğdır % 0,67

Karabük % 2,59

Kilis % 3,03

Düzce % 3,71

Yüzde 10'un altında olan bir bu kadar daha yer var ama onları başarı kabul edip yazmadım. Doğu bu kadar CHP karşıtıyken bu partinin başına Atatürk gibi bir adam gelmesi lazım ki anca iktidar olabilsin..

Bence bu türkiye'nin utanç tablosu.

yok ya . vatan elden gitmis resmen biz daha yeni uyaniyoruz annasini satayim :(

Gece 3 de en son baktigimda ankara cepteydi, nasil olurda Akp almis...

Geri
Üst Alt