30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

12 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptiklari için mi ülkemizi bitirdi?

Milli geliri 230 milyar dolardan 820 milyar dolar gittigi için mi ülkemizi bitirdi?

23,5 milyar dolar dan IMFye borçsuz olmak mi ülkemizi bitirdi?

borcumuz milli gelire oran yüze 73den yüzde 35 düsmesi mi ülkemizi bitirdi?

etc. etc.

ulan sizin bu boktan combolarınıza bayılıyorum ya :D

Sene 2002 IMF ye borcumuz 23 milyar dolar. Sene 2014 IMF bin bize olan borcu 5 milyar dolar. Biz lafa değil icraata bakıyoruz.:) Biraz da saygı bekliyoruz.

güzel kardeşim cahil cahil konuşmaktan vazgeç. sen imf ye para vermedin. imf ülkelere sordu eğer biz zora düşersek bize kimler ne kadar borç verebilir diye, türkiye de 5 milyar dolar borç verebiliriz dedi. verilen para da yok, imf nin borç istediği de yok.

dış borcu da karşılaştırmanı öneriyorum 2002 ve 2014 arasında. saygı bekliyorsanız gerçekleri konuşacaksınız.

Yapıyorlar zaten. Kuzey Irak petrolu akacak aga, zengin olacağız bir özerklik vermişiz çok mu diyecekler. Sanarsın petrolü başından aşağı akıtıp zengin edecek seni. Akıl tutulması had safhada memlekette. Gerçi tutulacak akıl da kalmadı.

Rüya görmesin kimse. ABD varken irak konusunda ordaki petrolü yedirmezler kimseye. Belki 1-2 kişi rte gibi komisyonu alıp cebini daha çok doldurur.

Daha net bir sey yok ama mansur yavasin kazanamamasina uzuldum

imf nin bize borcu var demek asgari ücret ne kadar ak gençliler söyleyin bakalım

Onlar anlamaz ki kardesim.Al ben asgari ucretle calisiyorum daha ayin sonunu getirdigim olmadi bi de bekarim sen dusun ? Gunde bi paket sigara,yol parasi bi de ustune kahvalti yaparsan ciddi anlamda butce aorunu yasiyosun ama sorsak Akp lilere yol yaptik ya yoooolll diyo. O ara bitane koycan agzinin ortasina o yollar kavsaga doncek

Onlar anlamaz ki kardesim.Al ben asgari ucretle calisiyorum daha ayin sonunu getirdigim olmadi bi de bekarim sen dusun ? Gunde bi paket sigara,yol parasi bi de ustune kahvalti yaparsan ciddi anlamda butce aorunu yasiyosun ama sorsak Akp lilere yol yaptik ya yoooolll diyo. O ara bitane koycan agzinin ortasina o yollar kavsaga doncek

o insan o yolda gidecek arabayı alamadıktan sonra istersen heryeri yol yap ne yazar kardesim

%44 'de %50 de bu millet olmuyor. %100 bu millet oluyor. Bunu öğrenemeyen adamlar demokrasi satıyor millete.

Demokrasiden bir habersin sen sanırım, zaten %100 olsa seçim diye birşey olmaz saltanatlık olur zorlamaya gerek yok.

demokrasinin anlamı nedir halkın kendi kendini yönetmesidir, burda da azınlık ön plana değil çoğunluk ön plana alınır.

Kimsenin geriye kalan % 50 ye millet değil dediği de yok, asıl bunu diyen sizlersiniz kabul etmeyen sizlersiniz.

Bu halk gerizekalı aptal değil tamam mı eğer iyi olsalardı açık ara cemaat partilerini ön planda tutarlardı,onlarda böyle sandılardan bir gram daha oy çıkar diye montaj resimlere sarılığ ağlamazlardı, göğüslerini gere gere bu millet bizi seçti derlerdi.

bak şimdi aklıma ne geldi biliyormusun chp ve mhpnin seçim vaatleri bile yoktu, acaba bu uydurmasayon operasyon kasetleri ortalarda olmasaydı neyi konuşacaklardı.

Ulan adamlar bir seçim vaadinde bile bulunamıyorlar ki, bu memlekete ne faydaları dokunsun anca ona buna sataştılar millete birşey vaadettiler mi??

Rüya görmesin kimse. ABD varken irak konusunda ordaki petrolü yedirmezler kimseye. Belki 1-2 kişi rte gibi komisyonu alıp cebini daha çok doldurur.

Biraz koklatırlar ağza bal çalacak derecede. O da yeter zaten meydanlarda bakın petrol alıyoruz demesi için.

güzel kardeşim cahil cahil konuşmaktan vazgeç. sen imf ye para vermedin. imf ülkelere sordu eğer biz zora düşersek bize kimler ne kadar borç verebilir diye, türkiye de 5 milyar dolar borç verebiliriz dedi. verilen para da yok, imf nin borç istediği de yok.

dış borcu da karşılaştırmanı öneriyorum 2002 ve 2014 arasında. saygı bekliyorsanız gerçekleri konuşacaksınız.

5 milyar dolarlık fon transferini gerçekleştirdik ve devlet kurumlarının dış borcu yok. Koç, Doğan gibi şirketler dışarıdan kredi alıp ülkenin dış borcunu kabarık gösteriyorsa biz ne yapalım. Beni devletimin borcu bağlar.

12 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptiklari için mi ülkemizi bitirdi?

Milli geliri 230 milyar dolardan 820 milyar dolar gittigi için mi ülkemizi bitirdi?

23,5 milyar dolar dan IMFye borçsuz olmak mi ülkemizi bitirdi?

borcumuz milli gelire oran yüze 73den yüzde 35 düsmesi mi ülkemizi bitirdi?

etc. etc.

her şey para değil.ne yapalım ülkemize çok para veriyorlar diye israile mi satalım ülkeyi.dış politikamız berbat.pkk reklamı yapmak dagdan ayıları ındırmek hep akp nın icraatları.millet kurtuluş savasında açtı ama ülkesi için savaşıyordu.kaç milyon şehit verdi bu topraklar.müslümanım diyip suriyede silah dagıtıp müslumanları birbine kırdırmak mı siyaset.ne farkın var kınadıgın israilden.

He İmf'ye borcu sıfırlarık üstüne borç veriyoruz heriflere:D Lan oğlum sizin kafanız mı iyi? Dış borç kaç yüz milyar dolar artmış haberin var mı? Hadi ülke içindeki baskıyı bilmem neyi görmüyorsun gözünü kapadın arkana pamuğunu tıkadın hayatla ilişkini kestin. Adamlar dış borcu da hayvan gibi artırmış. Nasıl hayal Dünyasında yaşıyorsunuz? Acayip bi fantezi Dünyasındasınız. Sizin Dünyanız ayrı gerçekten ayrı. Adam çıkar yarın yine başörtülü bacıma grup yaptılar diye fantezi kurar siz o Dünya'da yaşayın. Demokrasi Dünya'nın en boktan şeyi.

IMFden başka bir şey gözü görmeyenler için bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama ... (Hazine Bakanlığı verileridir, LINK)

Ekran_Al_nt_s.png

neyin kafasındasınız işte en güzel cevabı sandıkta millet verecek demiyormuydunuz cemaat partileri, millette en güzel cevabı verdi sandıkta işte laga lugası yok, kendinizi yırtsanız da millet eğilmedi Türkiye yenilmedi.

Siyasi partilerle işim olmaz sadece bu ülkeye operasyon yapılamadı birielri tarafından onun için mutluyum bu sonuçtan.

100 de100 fener zihniyetli cümleler. Bundan sonra fenerlilere laf atmadan 1 değil 1000 kere düşün.

Geri
Üst Alt