30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

5 milyar dolarlık fon transferini gerçekleştirdik ve devlet kurumlarının dış borcu yok. Koç, Doğan gibi şirketler dışarıdan kredi alıp ülkenin dış borcunu kabarık gösteriyorsa biz ne yapalım. Beni devletimin borcu bağlar.

bana 1 tane resmi açıklama göster 5 milyar dolarlık paranın taahütten öte olmadığına dair. diyorsun ya fon transferi gerçekleştirildi diye.. @Fatih ÖKSÜZ haydi dostum bekliyorum..

devletin dış borç ile işi olmaz devleti bağlamaz diyorsun öyle mi? ekonomi çok iyi olduğu için mi peki dış borç kaç katına çıktı?

edit: pardon pardon.. dış borcu çok göstermek için koç doğan gibi şirketler dışarıdan bilerek kredi mi alıyorlar? yok artık ya.

neyse bekliyorum. 5 milyar dolar ın taahütten öte olduğunu kanıtla bana

5 milyar dolarlık fon transferini gerçekleştirdik ve devlet kurumlarının dış borcu yok. Koç, Doğan gibi şirketler dışarıdan kredi alıp ülkenin dış borcunu kabarık gösteriyorsa biz ne yapalım. Beni devletimin borcu bağlar.

Ülkene gelen sıcak para senin kara kaşına kara gözüne gelmiyor, o beğenmediğin şirketlerin hisselerine geliyor.

Demokrasiden bir habersin sen sanırım, zaten %100 olsa seçim diye birşey olmaz saltanatlık olur zorlamaya gerek yok.

demokrasinin anlamı nedir halkın kendi kendini yönetmesidir, burda da azınlık ön plana değil çoğunluk ön plana alınır.

Kimsenin geriye kalan % 50 ye millet değil dediği de yok, asıl bunu diyen sizlersiniz kabul etmeyen sizlersiniz.

Bu halk gerizekalı aptal değil tamam mı eğer iyi olsalardı açık ara cemaat partilerini ön planda tutarlardı,onlarda böyle sandılardan bir gram daha oy çıkar diye montaj resimlere sarılığ ağlamazlardı, göğüslerini gere gere bu millet bizi seçti derlerdi.

bak şimdi aklıma ne geldi biliyormusun chp ve mhpnin seçim vaatleri bile yoktu, acaba bu uydurmasayon operasyon kasetleri ortalarda olmasaydı neyi konuşacaklardı.

Ulan adamlar bir seçim vaadinde bile bulunamıyorlar ki, bu memlekete ne faydaları dokunsun anca ona buna sataştılar millete birşey vaadettiler mi??

Nerenle okudun söylediğimi

IMFden başka bir şey gözü görmeyenler için bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama ... (Hazine Bakanlığı verileridir, LINK)

Ekran_Al_nt_s.png

abi @Fatih ÖKSÜZ diyor ki dış borcu çok göstermek için koç doğan gibi şirketler kredi çekiyormuş dışarıdan :D 5 yaşında çocuk inanmaz

bana 1 tane resmi açıklama göster 5 milyar dolarlık paranın taahütten öte olmadığına dair. diyorsun ya fon transferi gerçekleştirildi diye.. @Fatih ÖKSÜZ haydi dostum bekliyorum..

devletin dış borç ile işi olmaz devleti bağlamaz diyorsun öyle mi? ekonomi çok iyi olduğu için mi peki dış borç kaç katına çıktı?

IMFden başka bir şey gözü görmeyenler için bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama ... (Hazine Bakanlığı verileridir, LINK)

Ekran_Al_nt_s.png

Yahu niye bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorum, adam gene kazanıyor gene kazanıyor, demek ki millet böyle istiyor.

biraz saygı gösterin şu milllete artık ya, herşeyi siz biliyorsunuz bu akp'ye oy verenler kör vcahil öyle değil mi sizin için.

Türkiye'ye getirmek istediğiniz demokrasi anlayışı bu değil mi, sizlerin görüşlerine uymayanları altan alta doğramak.

halk böyle istiyor işte var mı ötesi, kaç seçimdir bu böyle.

AKP'ye oy verenler cahildir demiyorum zira haddim değil, ama AKP'ye oy veren çok cahil görüyorum.

Yahu niye bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorum, adam gene kazanıyor gene kazanıyor, demek ki millet böyle istiyor.

biraz saygı gösterin şu milllete artık ya, herşeyi siz biliyorsunuz bu akp'ye oy verenler kör vcahil öyle değil mi sizin için.

Türkiye'ye getirmek istediğiniz demokrasi anlayışı bu değil mi, sizlerin görüşlerine uymayanları altan alta doğramak.

Zarara rızasıyla gidene merhamet edilmez.

aynen beyler arkadaş haklı coğunluk düdüklenmek istiyor saygı göstermek lazım şimdi lütfen teker teker eğilin ve pantolonlarınızı indirin yaşasın ileri demokrasi

Oylar sayılmaya başlanalı 26 saat oldu, seçim sonuçları tam olarak ortada yok ne demokrasisinden bahsediyorsun Allah aşkına :crushed:

AKP'ye oy verenler cahildir demiyorum zira haddim değil, ama AKP'ye oy veren çok cahil görüyorum.

Ben yemin ediyorum hayatımda hiçbir siyasi partiyi gözetmedim ve yalakası da olmadım.

ama ben chpye oy veren ve Atatürkçüyüm ben diyerek ortalarda dolaşan insanlar kadar da cahil insan görmedim.

Yazık chp kimlere kaldı diyorum sadece, sen onu anladın.

sırf şu pis oyunlar yüzünden adamı destekler hale geldim duruma bakar mısın ya.

bir devletin askeri sırlarını sır iktidar hevesiyle sırf karşında ki kişiyi yıkacağım diye, hem de ne idüğü belirsiz bir yapıdan aldığın destekle ifşa ederek ne kazanabilirsin neyi kazanbilirsin yazık ya.

kalkmış bu zihniyeti destekliyorsunuz yazık ya.

sen önce bana şunun cevabını ver SENİN DEVLETİNİ KİM DİNLİYOR kardeşim!!!!!

bu konuşulanlardan bunu mu anladın? oyların çalınmasından chp nin oylarının hdp ye yazılmasından halkın böyle istediğini mi anlıyorsun?

ya da imf bizden borç para istedi 5 milyar dolar fon a yatırdık diye gerçek dışı konuşmak mıdır hak hukuk. adam gibi hizmet etsinler kim olursa olsun başımın üstünde yeri var. ama böyle şişirme yalan yanlış haberlerle insanları aptal yerine koyup yanlarına çekerek hareket ettikleri sürece biz daha bir şeyleri kandırılan insanlara göstermek için çabalayacağız.

biz çok biliyoruz diğerleri az biliyor demiyoruz. bir araştırıyoruz onlar araştırmıyor gerçek dışı şeyleri konuşuyor diyoruz. ama anlayana.

Ben yemin ediyorum hayatımda hiçbir siyasi partiyi gözetmedim ve yalakası da olmadım.

ama ben chpye oy veren ve Atatürkçüyüm ben diyerek ortalarda dolaşan insanlar kadar da cahil insan görmedim.

bir devletin askeri sırlarını sır iktidar hevesiyle sırf karşında ki kişiyi yıkacağım diye, hem de ne idüğü belirsiz bir yapıdan aldığın destekle ifşa ederek ne kazanabilirsin neyi kazanbilirsin yazık ya.

Kozmik oda diye tabir edilen ve devletin sırlarının olduğu yere girildiğinde aynı tepkiyi verdin mi? Ayrıca harp planları çarşaf çarşaf ortalığa döküldüğünde tepki vermişmiydin? O harp planları kaç senede oluşuyor biliyor musun? Bu arada balyoz davasında ki kayıtlardan bahsetmiyorum gündemi o dönem takip eden anlamıştır ne dediğimi

Ankara için seçim normal şekilde sonuçlanmadı.Dün gece sabahladım, takip ettim olanları, 1 saat oylar güncellenmiyor sonra önde olan chp bir anda 13 bin fark yiyerek geri düşüyor, hemde chp'nin kalelerinden gelen oylarla, 12 sandıktan chp'nin oyları hiç artmadı hiç.İlginç şeyler oldu.

biz böyle konuşmaya başlayanları iyi biliyoruz kardeşim. rahat ol sen. askeri sır nedir hocam ya muhtemelen müslüman adamsın, gerekirse türbe bombalatırım diyen hakan fidan ın konuşması mı?

dinleyenin kulaklarına sağlık kendi devletimizin kendi vatandaşını bombalatma planlarını öğrenmiş bulunduk çaldıkları paraları yok etme çabalarını

her şey para değil.ne yapalım ülkemize çok para veriyorlar diye israile mi satalım ülkeyi.dış politikamız berbat.pkk reklamı yapmak dagdan ayıları ındırmek hep akp nın icraatları.millet kurtuluş savasında açtı ama ülkesi için savaşıyordu.kaç milyon şehit verdi bu topraklar.müslümanım diyip suriyede silah dagıtıp müslumanları birbine kırdırmak mı siyaset.ne farkın var kınadıgın israilden.

onlar onu anlamaz daha bugun akplinin birine dedim suriyeye girmek için kendi askerine saldırmayı dusunuyorsunuz dedim savas sebebi için gerekliymiş masum insanları öldurup sonra namaz kılıp dua ederler Allaha havale ediyorum onları bide imf ye borcu kapattık yol yapttık geyiği var ulan bu ülke niye surekli benzine zam yapıyor benzini de dusursene sigarayaa alkola zam milleten vergiden geciriyorsun bizim dangalaklar ceplerine geliri olmayan milli geliri söyluyor kişi başı milli gelir artmıs asgari ücreti biz arttırdık diyor ev kiraları niye pahalı o zaman millet aldıgı zamdan daha fazlasını harcıyor

Geri
Üst Alt