Onat Ustoglu
Sarı Üye
- 27 Mayıs 2011
- 475
- 0
- 1.126
Antalya'da da itiraz etmiş chp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekiradağlıyım dediğiniz gibi ezici üstünlük var işini biliyor toprağımın insanı fakat chp'nin trakya politikasının hemen hemen her ilde %15 civarı oy kaybına yol açtığı da açık hem rakibinin kalesinden oy alamıyorsun hem kendi kalende oy kaybediyorsun.
İstanbul sarıgül olayı nedir açıklar mısınız ?
Tekirdag da cok yogun balkan gocmeni yerliside fazla ama son 20 yilda karadenizli ve kurt kokenli bir kitle cogalmakta ozellikle sinop ve samsunsular tokatlilar da cok coguda ampulcu ozellikle corluda cogalmislar. Oy kaybettiren kitle bunlar. Sarigul olayini tam bilmiyorum muhtemelen sarigul ve chp cok yogun mesai harciyor bi aciklama yapacak zamanlari da yok belkide ozellikle muharrem incenin yalova secimlerindeki aciklamakrini izledim adam yorgunluktan yaslanmis adeta.
Dediğinizde haklısınız trakya halkı toprak sevdalısı değil toprak satmayı sever buda aşırı derecede göçe neden oluyor yine de chp sıkı çalışsaydı o bölgede oyunu çok büyük oranda koruyacaktı halk en son gördüğü adaya oy veriyor zaten genelde![]()
Çitçi kan ağlıyor mecburen toprak satıyor.
Dediğinizde haklısınız fakat trakya da durum biraz daha değişik şöyle ki düğün için toprak satar trakya insanı şanımız yürüsün diye bunu çok gördüm yapan akrabam da oldu garip bir olay anlamak mümkün değil.
Çoluğu çocuğu para batırır durmadan toprak satar böyle bir sürü gördüm.
Dediğinizde haklısınız trakya halkı toprak sevdalısı değil toprak satmayı sever buda aşırı derecede göçe neden oluyor yine de chp sıkı çalışsaydı o bölgede oyunu çok büyük oranda koruyacaktı halk en son gördüğü adaya oy veriyor zaten genelde![]()
Ulan Chp ye de çok kızıyorum.
Antalya da hile yapıldıgı çok aşikar iken sen savunmuyosun.
Getir milletvekillerini çık her kanla açıklama yap.
Gürsel Tekin bey çıkıyor diyor ki seçmenimizin içi rahat olsun diye itiraz edecez. Etmeseydin beyfendi.
Gidin YSK nın önüne bekleyin diyecem ama tv lere bile çıkıp savunmuyolar.
Eğer Ankara alınırsa Mansur yavaş ve ona destek veren gönüllüler sayesinde alınacak.
Daha da nah oy veririm bu Chp ye. Benim oyumu koruyup kollayamayacaksa, hakkım yenilirken itiraz etmeyecekse ne işe yarar
Bugün akpli arkadaşların esprileri de kendi düzeyleri gibi maşallah..
Bugün akpli arkadaşların esprileri de kendi düzeyleri gibi maşallah..
Ne AKP nede CHP ye attim oyumu.