30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Hehhe geçerli oy sayısı 173 Melihin oyu 185 :D Melül bakışlı Türkiyem benim :)

[attachment=9210:1530499_625400977552692_668532675_n.jpg]

Kedi büyük ihtimalle iran kedisidir. Marmarayı açıp anca yol yaptılar . savaşa filan girmeyi düşünüyolar . bir kedi seçim günü elektrikleri kesti. olur da savaşa girip başarısız olursak suç ya paralelde ya muhalefettedir ya da yine kedi köpek birşeyi engeller

Adam haklı herşeyi söyleyebilir. Kemikleşmiş bir kitleleri var. Ne deseler yer bu sürü. Şantaj,rüşvet,ahlaksızlık,dinle dalga geçme , vatana ihanet hepsi kayıtlı belgeli ortada dururken gittiler bunlara oy verdiler. Bunu görünce kendi seçmenleriyle böyle kafa da bulurlar dalga da geçerler müstehak

Egemen Bağış ın dediği gibi "makara" yapıyorlar hocam

Kedi büyük ihtimalle iran kedisidir. Marmarayı açıp anca yol yaptılar . savaşa filan girmeyi düşünüyolar . bir kedi seçim günü elektrikleri kesti. olur da savaşa girip başarısız olursak suç ya paralelde ya muhalefettedir ya da yine kedi köpek birşeyi engeller

yok hocam ben buldum kedileri:D

original

Mansur Yavaş iyi sükse yaptı bu seçimlerde ama unutmamak gerekir ki, oylar tamamiyle olmasa da mhp+chp oylarıydı ve akp ye vermeyenler de melih ten nefret ediyordu.Burada Mansur Yavaş'ın başarısından ziyade Akp karşıtlarının Melih'ten kurtulma isteği bu oranlara taşıdı kendisini.

Yani demek istediğim Mansur Yavaş parti kursun, kurmasın ya da Mhp'nin başına geçsin, geldiği partideki oylar pek değişmez bana kalırsa.

Şimdi de kedi lobisi ha,cok komik bir ülkede yasıyoruz ya..:D

AKP'nin sıkıntılı olduğu bölgelerde elektrik gitti. Sasece buralarda hemde. Kesinlikle hile var

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mansur Yavaş iyi sükse yaptı bu seçimlerde ama unutmamak gerekir ki, oylar tamamiyle olmasa da mhp+chp oylarıydı ve akp ye vermeyenler de melih ten nefret ediyordu.Burada Mansur Yavaş'ın başarısından ziyade Akp karşıtlarının Melih'ten kurtulma isteği bu oranlara taşıdı kendisini.

Yani demek istediğim Mansur Yavaş parti kursun, kurmasın ya da Mhp'nin başına geçsin, geldiği partideki oylar pek değişmez bana kalırsa.

Melih son kez seçildi bence. Bir dahaki seçimde kazanamaz.

Melih son kez seçildi bence. Bir dahaki seçimde kazanamaz.

66 yaşında zaten.bi dahaki seçimlere ölür muhtemelen. :) şaka bi yana daha net bir ittifakla bu seçimde bile gidebilirdi ki ben de düşünmüyorum bir daha seçileceğini.

1999 Tayyip Erdoğan ''“Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir.”

Geri
Üst Alt