30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Mansur Yavas mücadelesinin karsılıgını alacak,inanıyorum,sandıkta kazandıgımı masa basında kaybetmeyecegim diyor...

Ankara karışık arkadaşlar.

Yeni mahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi önünde bekleyiş sürüyor.

Biraz önce Salih Kapusuz içeri girmek istemiş ama yasak olduğu için alınmamış.

Ak parti otobüslerle adam getiriyormuş. ( Orda ki yakın arkadaşımın bana söylediği )

Seçim kuruluna giriş yasak şu anda. Polisler ve gönüllüler kapının önünde duruyor.

Henüz sayılamayan Çankaya sandıkları , sayılan pek çok sandıkta ki Chp 0 Hepar 150 gibi komik sonuçlar dikkate alınırsa bu sonuç döner.

En çok kızdığım iste sol medyanın, milletvekillerinin olayı sahiplenmemesi.

Hukuksuz bi şey istemiyoruz arkadaşlar. Yasalara göre itiraz hakkımızın incelenmesini ve Ankara'nın göbeğindeki sayılamayan oyların sayılmasını istiyoruz.

Muharrem Ince ile oy oranı daha da düşer

Sana göre, şurda bir anket yapalım bakalım kim destekliyor, kim karşı çıkıyor. Etrafımdaki 100 lerce insan aynı görüşte. Kemal Kılıçdaroğlu liderlik vasıfları olan bir adam değil. Devlet memuru gibi gözüküyor. Muharrem İnce, Emine Ülker Tarhan, Metin Feyzioğlu Kılıçdaroğlundan 10 kere daha iyi yapar muhalefeti.

Sana göre, şurda bir anket yapalım bakalım kim destekliyor, kim karşı çıkıyor. Etrafımdaki 100 lerce insan aynı görüşte. Kemal Kılıçdaroğlu liderlik vasıfları olan bir adam değil. Devlet memuru gibi gözüküyor. Muharrem İnce, Emine Ülker Tarhan, Metin Feyzioğlu Kılıçdaroğlundan 10 kere daha iyi yapar muhalefeti.

Burası değil anadolu belirliyor. Bence Kılıçdaroğlu hem sağîn hem solun birçok kısmında birleştirici bir pozisyonda. Adam dürüst siyaset izliyor ama bunu halk Erdoğan fanatizmi yüzünden göremiyor. Bir ciddiyetsizlik var seçmende. Inat oyları var. Basın Kılıçdaroğlunu kovdurmak için çabalıyor.

baştan söyleyim zaytung değil

Enerji Bakanı Taner Yıldız, seçim gecesi oylar sayılırken elektrik kesintileriyle ilgili olarak, 'Trafoya kedi girdi. Kesinti bundan yaşandı ama bu durum ilk kez yaşanmadı' dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart'ta yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili açıklama yapıtı. Yıldız, "trafoya kedi girdiği için elektriklerin kesildiğini" belirterek “İl ve ilçelerde çok kısa 10 dakika 15 dakika geçici kesintiler yaşanmıştır. Elektrik direklerinin arkasına sığınmayalım” dedi.

Trafoya kedi girdi

Espri yapmıyorum arkadaşlar. Trafoya kedi girdi. Kesinti bundan yaşandı ama bu durum ilk kez yaşanmadı. Seçimden önce de yaşanmıştı. Bunu seçime bağlamak yanlış.

‘Kasıt aramak yanlış’

Zaman zaman eksiklerin olabileceğini söylüyorum. Kasıt aramak yanlış. 5 yılda bir seçimde bir referandumda istediği sonuca ulaşamayan partilerin bu tür mazaretlerişn ardına sığınmasını doğru bulmayız. Yenileceklerini anlayanlar mazaret üretiyor.

[attachment=9214:kedi.jpg]

Ekli dosyalar

• kedi.webp
    kedi.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 95
Burası değil anadolu belirliyor. Bence Kılıçdaroğlu hem sağîn hem solun birçok kısmında birleştirici bir pozisyonda. Adam dürüst siyaset izliyor ama bunu halk Erdoğan fanatizmi yüzünden göremiyor. Bir ciddiyetsizlik var seçmende. Inat oyları var. Basın Kılıçdaroğlunu kovdurmak için çabalıyor.

Kılıçdaroğlu yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Maalesef halkımız Fatih Terim Erdoğan gibi kükreyen bağıran çağıran kişilere daha sempatik bakıyor. Bu arada Fatih hocayı da çok severim yanlış anlaşılmasın. tarz benzetmesi için kullandım.

Adam kendi memleketini alamadı, Türk Siyasi tarihinde görülmemiş bir olay. Ne anadolusu?

sahsen bır egelı olarak ızmırden manısaya aydından ıspartaya helal olsun guru duyuyorum egem le

Çankaya'da CHP'nin %70'in üzerinde aldıgı oyların %25'i CHP adına sayılmıs geri kalanlar HDP ve MHP adına sayılmıs...

Adam kendi memleketini alamadı, Türk Siyasi tarihinde görülmemiş bir olay. Ne anadolusu?

Adam parti içi birlik sağladı. Mansur Yavaş ve Hüseyin Aygün aynı partide hayal edilinebilirmiydi? Bu doğru bir hamle. Ama alp kitlesinin takip ettiği havuz medyasında Kılıçdaroğlu 2 saat konuşmuş ise en spekülatif yerleri cımbızla çekip o yayınlanıyor.

Ayrıca muhalefet yapamıyor bence şehir efsanesi. Aykut Erdoğdu, Umut Oran, Muharrem Ince, Emine Ülker, Hamzacebi vs vs. Bu adamların yaptığı muhalefet çok iyi. Hemde sözde değil sürekli soru önergesi ve usulsuzlukler anlatılıyor mecliste kaç kişi izliyor ? Basında spekülatif seyler dışında azsın ne yapacaksın? Ne ki bu bizdeki muhalefet algısı?

Çankaya'da CHP'nin %70'in üzerinde aldıgı oyların %25'i CHP adına sayılmıs geri kalanlar HDP ve MHP adına sayılmıs...

Bizim sitelerde gördüklerimiz ilçe belediye başkanlığı oyları bu arada. Belki Mansur'a oradan fazla veya az oy çıkmış olabilir ama açılma oranı %90'lar civarındayken chp %70 üzerindeyken 64 civarlarına inmesi bunu doğruluyor.

demokrasinin tanimini yapar misin? yapmam! diosan alinti yapmana da luzum yog

ben sana demokrasinin ne OLMADIĞINI anlatayım sen geriye kalan her şeyi anla,anlarsın herhalde.

Kullanılan oyları hükumet çalmasın hilesini hurdasını döndürmesin diye bizzat "halkın" gecesinde gündüzünde sandık başında ysk önünde beklemesi demokrasi değildir!!

Bana laf cambazlığıyla cümleler kurup saçmalayıp durma

Geri
Üst Alt