30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Cidden bilmiyorsun. Anglo-Saxon kökenli İngiltere'nin kurucuları, aynı zamanda Fransa'ya adını veren Frankler de bugünkü Almanya çoğrafyası kökenli. Saksonya da Frankler de Almanya kökenli. İngiltere'nin yerlileri Galliler ve İskoçlardır. Hatta Vikingler bile İngiltereye Romadan Saxon'lardan önce gelmiştir.

Almanya kökenli değil de germenik desek daha doğru olacak.

go müftü go !

homerun for üsküdar !

Su tsk ne haltlar yemis biraz acta su cahil bilgilensin degilmi kuru gurultu yapmayalim.

Uludere 2011, Şemdinli, Cizre 92 ve binlerce öldürülen iş adamı 94-95 yıllarında. Amaç burda ölümleri yarıştırmak değil hatta TSK'nın bilerek yardım etmediği karakollar var yahu geçtim bu katliamları. Yüzlerce askerin şehit olmasına neden oldu istihbahrat yalanlarıyla çatışma sürsün diye. 1,5 gün yardım ulaşmayan karakollar var barış süreci dursun diye kimin yaptığı belli olmayan provakasyonlar var da var.

Uludere 2011, Şemdinli, Cizre 92 ve binlerce öldürülen iş adamı 94-95 yıllarında. Amaç burda ölümleri yarıştırmak değil hatta TSK'nın bilerek yardım etmediği karakollar var yahu geçtim bu katliamları. Yüzlerce askerin şehit olmasına neden oldu istihbahrat yalanlarıyla çatışma sürsün diye. 1,5 gün yardım ulaşmayan karakollar var barış süreci dursun diye kimin yaptığı belli olmayan provakasyonlar var da var.

Nelerden bahsettiğini spesifik olarak belirtebilirsen sevinirim, bu haliyle çok genelleme yapmış oluyorsun haliyle cevap vermek güç, askerliğimi muş Hasköy'de yaptım, öyle dışarıdan göründüğü kadar basit değil o işler, bazı durumlar da yardım götürülemiyor(hava şartları,teknik sıkıntılar vs vs) arazi şartları çok zorlu ve teröristler baskın yapacakları yerin ulaşım yollarına mayınlar döşüyor,uzaktan kumandalı bombalar kuruyor zaten, hava şartlarından dolayı helikopter kalkmayabiliyor, gece hareket kabiliyetine sahip süper kobralar'ın sayısı az olduğundan sıkıntı çıkabiliyor vs vs.

Almanlar germen derler kendilerine nedeni germania da yasamalarindan.

Konu o değil, arkadaş almanya kökenli demiş ona istinaden söyledim onu, almanya dediğimiz şey 1800'!erin sonunda oluştu yani demek istediğim kavramsal olarak franklar almanya kökenlidir demek yanlış

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/tr_TR/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script> <div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore">Gönderi

Beyin jimnastiğine bak be biraz daha zorlasalar Einstein falan hikaye olacak.

Nelerden bahsettiğini spesifik olarak belirtebilirsen sevinirim, bu haliyle çok genelleme yapmış oluyorsun haliyle cevap vermek güç, askerliğimi muş Hasköy'de yaptım, öyle dışarıdan göründüğü kadar basit değil o işler, bazı durumlar da yardım götürülemiyor(hava şartları,teknik sıkıntılar vs vs) arazi şartları çok zorlu ve teröristler baskın yapacakları yerin ulaşım yollarına mayınlar döşüyor,uzaktan kumandalı bombalar kuruyor zaten, hava şartlarından dolayı helikopter kalkmayabiliyor, gece hareket kabiliyetine sahip süper kobralar'ın sayısı az olduğundan sıkıntı çıkabiliyor vs vs.

Muhsin Yazıcıoğlu diyorum başka birşey demiyorum.

Konu o değil, arkadaş almanya kökenli demiş ona istinaden söyledim onu, almanya dediğimiz şey 1800'!erin sonunda oluştu yani demek istediğim kavramsal olarak franklar almanya kökenlidir demek yanlış

Dogrudur. Bugun avrupadaki bir cok millet ayni soydan gelir ama hepsi ayri uluslara bolunmustur. Simdi bir avusturyali ile almanlar ayni soy ama biri kendisine alman digeri avusturyali diyor farkli bir ulus olmuslar uluslarinin ismide yasadiklari bolgeden geliyor ben bunu demeye calisiyom o arkadsa. Simdi almanlarin soyu saksonlardan geliyo olabilir ama sorsan nerelisin diye almanim der saksonum demez olay bu.

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/tr_TR/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script> <div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore">Gönderi

helal oslun hakkımızı koruyanların ellerinden öpüyorum

2 gundur chp genel merkezinde olan arkadasimla konustum.

Pek umutlu konusmadi chp yonetimine kiziyor.

Halen cok eksik tutanak var ulasamiyoruz diyor.

Goz gore gore cankayada chp 0 hdp 152 olan sandigin tutanagina ulasilamiyor bunun gibi daha pek cok varmis.

Bu hirsizlarin boyle yapacagi belliydi. Dunyalari goturduler onlem alamadin bari oyuna sahip cik be.

Akp tum tutanaklari toplamisken biz twitter da yer bildirimlerinden tutanak ariyoruz. Bu kadar acizlik olur mu?

Eger bu duyduklarim dogrulanirsa yemin olsun chp ye oy vermem bir daha.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Partilerin müşahidi ne iş yapar AKP 3 4 tane adam koyuyor sandığa sen 1 tane adam zar zor buluyorsun ondan sonra oyumu çaldılar çırptılar. Yavuz hırsız meselesi ne diyelim artık bunu yapanların suçu daha büyük ya neyse insanların iradesi bile engelleniyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Goz gore gore cankayada chp 0 hdp 152 olan sandigin tutanagina ulasilamiyor bunun gibi daha pek cok varmis.

Bu hirsizlarin boyle yapacagi belliydi. Dunyalari goturduler onlem alamadin bari oyuna sahip cik be.

Akp tum tutanaklari toplamisken biz twitter da yer bildirimlerinden tutanak ariyoruz. Bu kadar acizlik olur mu?

Aynen benim müşait olduğum sandıkta başkan CHP'liydi içimiş gibiydi tüm gün boyunca kadın. Zorla tutanakları yazdırdık acayip eriniyorlardı büyük ihtimalle çoğu yazmamıştır bile. CHP'nin 1. parti olduğu sandıkta oluyor bu olay düşün yani olayın ciddiliğini.

Adamlar çok kuvvetli ya, yapacak bişey yok ki

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt