#30 Yusuf Demir

Kiralanip yerine çakı gibi basan koşan ortasaha alınmalı.

Yoksa takım için tehlike çanları çalar.

Bu durumda kendisi yabancı kontenjanı için lüks.

Bu sene hırslı ama başka takımda kendini ispatlayabilir.

Okan buna takmis messi vari bir performans göstermedi taktirdi mecbur kalmadikca süre dahi vermez.

Yabancı kontenjanında olması en büyük dezavantajı yoksa takımda kalırdı. Bence kiralık gider.

hoca şu adamı mertensin yerine oynat gözünü seveyim ya. ayağı iyi, temposu iyi, iq desen takımdaki çoğu oyuncudan iyi. maç olmuş 5-0 sen 80i bekliyosun sokmak için ya. 60da alacaktın şu adamı. efe denen veleti de boşuna taşıyoruz yanımızda bi bok olmaz o çocuktan. anca yaylana yaylana kossun sağa sola. saçları salına salına gidiyor bide delirirsin.

Kac kurtar kendini. Böyle forma adaletsizligini gördügümde, Emin gibi oyunculari hic kirilmiyorum.

Bu teknikle bu dinamizmini devam ettirirse şu Galatasarayda süre alması lazım.
Adam akıyor organize hücumu biliyor ayakları iyi servisçi bir adam
Faydalanmak lazım ama işte yerli değil maalesef

Halı saha gibi bir maçtı hocası en az 45 dk süre verirse ileriki maçlarda daha net yorum yaparız

kenarda beni heyecanlandıran tek isim sanırım. hoca öyle iyi böyle iyi diyip nası oynatmıyor anlamıyorum. işini garantiye alacağım diye daha da sıvarken üstelik. bu adam net her maç şans bulmalı. 11 olur sonradan olur kesin girmeli oyuna. deliriyor topu isterken sahada statik oyuncular varken böyle topla oyunu açabilme şansın var ve kenarda hiç şans vermiyorsun gerçekten ilginç.

Yarın biryerlere maaşını ödeyerek bedavaya kiralandığını duyarsak şaşırmam.

Yabancı kontenjanıyla forma giymemesinin alakası yok. 3 yerli kuralı kalktı, hatırlatalım. Eyüp ile bunu sevdiremedik adama. Eyüp’e yine biraz şans verdi.

Yusuf geldikten sonra ilk iki maçta oyuna sonradan girdi, bir daha aralık ayına kadar forma yüzü görmedi.

GWV3txRXMAARJb5

Geri
Üst Alt