#30 Yusuf Demir

Oynama garantili gözümüzün önünde bir yere kiralık verilmeli.

Yerli statunde olsaydi bu sene farkli olurdu , yazik oluyor.

Her şeyi türk ama başka milli takımını seçti diye yabancı sayılıyor. bu mantıkla kazak, azeri vs oyuncularda yabancı sayılmalı. azeri, kazak oyuncuların yerli sayıldığı yerde, yusufun da yerli sayılması gerekiyor.

Gitsin eyupe oynasın,benim furkan koçak varken başka birini desteklemem beklenmesin.daha berat lusu oynatamadik.efe ve ege de süre bulamıyor

Gitsin eyupe oynasın,benim furkan koçak varken başka birini desteklemem beklenmesin.daha berat lusu oynatamadik.efe ve ege de süre bulamıyor
Bu sezon durması hata idi.Gökdeniz Gürpüz ve Yusuf oynama garantili gönderilmeliydi.Oynama garantıli kısmını pek beceremesekte:( üstüne para bile olur.Sergen aslında ben Gökdenizden çok ümitliyim ama inşallah kaybolmaz. Efe ile Eyüp bile gitmelilerdi.

Kalmayı kendisi mi istedi forma bulamayacağını bile bile yoksa kiralama kontenjanı mı doldu

Eyüple gökdeniz de boşa duruyo 2 senedir

Sıfır idman ve full izin olunca yatmaya alıştı herkes baran aksaka gibi no name in no name i birini bile güç bela kiralayabilmişiz gitmek istemediği için

Taylan 8 senedir kiralanıyo hala 2 sene sözleşmesi varmış bonservisle gitmiyo belki göze girerim 1 sene de ben yatarım diye

Ulan okan yatacak yerin yok

Düzenli oynayabileceği bir takıma verirsek toparlanacaktır, bu kadar kolay harcamayalım değerlerimizi.

Bu sezon durması hata idi.Gökdeniz Gürpüz ve Yusuf oynama garantili gönderilmeliydi.Oynama garantıli kısmını pek beceremesekte:( üstüne para bile olur.Sergen aslında ben Gökdenizden çok ümitliyim ama inşallah kaybolmaz. Efe ile Eyüp bile gitmelilerdi.
Gokdeniz mertens yerine cuk olur valla

Oynamayarak bizi eksik bırakıyor, nasıl eksik bırakıyor diyecekseniz; takımda 1 yabancı İcardi ile şu an kullanılmıyor, Jelert zaten çok az kullanıyor haliyle Yusuf'ta kullanılmayınca 3 kontenjandan aldığımız katkı sıfır oluyor ve bu olanlar çok dar kadroda oluyor, yerli oyuncu sayımız zaten bir elin parmağını geçmiyor.

Oynamayacaksa yollayıp oynayabileni alacaksın, takımı eksik bırakmanın alemi yok. Yunus ile BAY'a bu şekilde çok yük biniyor.

Ziyech'i oyuna alıp şu çocuğa süre verilmemesi tribünde oturtulması harbiden haksızlık diyorum.

12+2'de harcanacak biri varsa Ziyech olur Yusuf olmaz.

6m euro verdik, 1 dk süre almıyor kim yapti bu transferi?

bu kadar kötü değildir. Ziyech kadar kötü olduğuna inanmak istemiyorum.

Geri
Üst Alt