#30 Yusuf Demir

38 yaşındaki Mertens'i fiziksiz Yusuf ve Jelert iyi izlemeli. Size forma verileceğine böyle adamlar oynar Galatasaray'da. Kusura bakmayın.

Ptt lig seviyesinde topcu

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer futbol kariyerine devam etmek istiyorsa soluna Sara'yı, sağına da Mertens'i alıp diplerinden bir saniye dahi ayrılmaması gerekiyor.

İyi top taşıdığı zamanlar oldu bir ZTK Yunus performansı görebilirdik ama yapamadı İY.

Bunca zaman forma bekleyen ve potansiyeli kabul görmüş bir oyuncunun bulduğu şansı kötü kullanmasını hoş karşılayamam. Dünkü vaziyeti umut kırdı.

İyi top taşıdığı zamanlar oldu bir ZTK Yunus performansı görebilirdik ama yapamadı İY.
Yanlız ZTK Yunus performansını da zamaninda Boluspor gibi takımlara karşı izliyorduk.

Bence Yusuf kiralık olarak düzenli oynayacağı bir takıma gönderilmeli. Mümkünse ligde kalmalı

Sadece top sürüşü iyi onun dışında hiç bir şeyi yok yunusun ilk 3 saniyelik versiyonu gibi sonrası yok, halil dervişoglu bunların alayından daha iyiydi

Artik kiralik gitsin, aslinda sezon basinda kiralik gitmeliydi de hoca tutturdu cok hazir cok istekli diye diye cocugu da heveslendirdi. Cocukta haliyle gitmek istemedi

13-14 adamla ilerlemeye çalışıyoruz şu herif yabancı kontenjanı yiyor ya hem buna hem kadro planlamasına saç baş yoluyorum

Anadolu takımlarına neden kiralamiyoruz bu adamı anlamıyorum hoca zaten istemiyor ,ahmet kutucu için eyupe verelim gitsin

Anadolu takımlarına neden kiralamiyoruz bu adamı anlamıyorum hoca zaten istemiyor ,ahmet kutucu için eyupe verelim gitsin
ben dayı bonservisiyle + yusuf 1.5 sene kiralık + cüzi bir paraya ahmet kutucuyu alalım diyordum (yusuf'un maaşı biz verebilirdik falan filan)

Geri
Üst Alt