#30 Yusuf Demir

Düzenli bir şekilde taraftar baskısının olmadığı bir kulübe kiraya vermemiz gerekiyor. Düzenli oynadıktan sonra hem fizik kalitesini hem mental problemlerini ortadan kaldırabilir.

6. golde Zaniolo'ya duvar oldu tekte oynadı golü getirdi aslında topla uzun süreli değil basit oynadığı zaman etkisi inanılmaz artıyor geçen maçlara göre daha istekli daha hırslı gözüküyor. Potansiyeli yüksek bir oyuncu onunda çabalamasıyla takıma kazandırmak baya iyi olur.

6. golde Zaniolo'ya duvar oldu tekte oynadı golü getirdi aslında topla uzun süreli değil basit oynadığı zaman etkisi inanılmaz artıyor geçen maçlara göre daha istekli daha hırslı gözüküyor. Potansiyeli yüksek bir oyuncu onunda çabalamasıyla takıma kazandırmak baya iyi olur.
Aslinda göbekte biraz etisiz kaliyoruz. Bugün yusuf cok iyi bir secenek olabilicegini gösterdi. Seri oynayinca orayi da delebiliyoruz.

Bizde sans bulması neredeyse olanaksiz bir yere kiralanması şart keşke kabul edip alt lige gitse .. Bu çocuğun bir şekilde tekrar özgüven kazanması lazım

Yusuf hakkında yaptığım tespitin arkasındayım. Kendisine yakıştırabildiğim bir mevki halen de yok maalesef.

Kanat yahut kanat-forvet oynamak için gerekli özelliklere sahip olduğunu düşünmüyorum. Yunus dökülürken, Rashica da form tutmamışken, formayı alıp yürürdü, kapasitesi ve niyeti olan adam; şans verilmedi de değil hani, hiç olmazsa bir ışık verseydi, o da yok. Ciddi maliyetle yatırım yapıp performans beklediğin adamın niyetinden bile emin olamamak can sıkıcı.

10 numara oynayacak futbolcunun, takımda oyun zekası, çevre kontrolü ve topla oyunu en yüksek oyuncu olması gerekir. Hangi oyun zekası, hangi çevre kontrolü, durumun gereğine göre hangi doğru tercihler?..

Direkt orta saha desek...İyisi mi onu hiç demeyelim bile...

Beğenenler, bu takımda yer edinebileceğini düşünenler, buyursunlar, hangi pozisyona yakıştırdıklarını söylesinler. Daha önce de bu daveti yapmıştım; cevap alamadığım için yineliyorum...

Sorumlu benim. Cok umitliydim ve bunu acikca soyledim

32CC9FA0-9BA7-40D6-B484-DC0793069159.webp

8C08154E-CC05-482F-BC02-D38CA440EDBF.webp

D558353B-B5FC-421C-8E91-18032D266493.webp
BBAE2274-8F6D-43C0-80F5-C0AC84BD9B7F.webp

Ekli dosyalar

• 795AB71A-3DE0-42EF-ABB2-F106DB558407.webp
    795AB71A-3DE0-42EF-ABB2-F106DB558407.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 49
sahada kendisini görmek sinirlerimi bozuyor, gayret etsen de kötü oynarsın amenna ama yeteneksiz ergenler gibi top oynuyor. Yetenek, mental, fiziken vb. bizim seviyemizin çok altında

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf hakkında yaptığım tespitin arkasındayım. Kendisine yakıştırabildiğim bir mevki halen de yok maalesef.

Kanat yahut kanat-forvet oynamak için gerekli özelliklere sahip olduğunu düşünmüyorum. Yunus dökülürken, Rashica da form tutmamışken, formayı alıp yürürdü, kapasitesi ve niyeti olan adam; şans verilmedi de değil hani, hiç olmazsa bir ışık verseydi, o da yok. Ciddi maliyetle yatırım yapıp performans beklediğin adamın niyetinden bile emin olamamak can sıkıcı.

10 numara oynayacak futbolcunun, takımda oyun zekası, çevre kontrolü ve topla oyunu en yüksek oyuncu olması gerekir. Hangi oyun zekası, hangi çevre kontrolü, durumun gereğine göre hangi doğru tercihler?..

Beğenenler, bu takımda yer edinebileceğini düşünenler, buyursunlar, hangi pozisyona yakıştırdıklarını söylesinler. Daha önce de bu daveti yapmıştım; cevap alamadığım için yineliyorum...
Yaş 19 sosyal medya

Çok harika ve uzun uzun anlatmışsın bence gerek yok
3-4 milyona elden çıkarabilsek müthiş iş becermiş oluruz.
Barça cv si olan bomboş bir ergen bu hatalı transfer işte kabul edelim.
Emre mor deniyor bir de Emre nin sol kramponunun tek dişi olamaz hız çalım hiçbişey yok.
Bu yeteneksiz + miço senenin transfer fiyaskoları oldu nazarlık oldu yapacak birşey yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha 20 yaşında. Yanlış tercihler yapıyor onu da yaşına veriyorum. Hemen asılıp kesiliyor. Bir durun bakalım. Yolun başında adam.

Geri
Üst Alt