Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.228
- 4.673
- 1.173
kafan çok havada herhalde yusuf kardeş. koskoca icardiler mertensler zaniolo lar bu takımda son damlasına kadar koşuyor çabalıyor sen kimsin de laylay lom oynuyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batuhan Karadeniz olsa keşke. En azından adamlar altyapıdan çıkarmışlardı. Biz ise gidip 6 milyon eurodan fazla para bağladık buna. İçim acıdı cidden şuna verilen paraya. Şimdi 500 bin euroya alan bulamazsın. Çok fena zarar ettik bundan, çok.Bi etrafına bak be arkadaş feyz alacağın onlarca yıldız var peşinden ayrılmaman gerek o adamların antremanlarda. Sanırım kendi Batuhan Karadenizimizi bulduk.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Hocanın kendisine bakış açısına göre değişir yapılması gereken. Tahmin ettiğim kadar olumsuz kanaate sahipse, Hollanda-Belçika vs bir kulübe satın alma opsiyonuyla filan kiralanması daha iyi olabilir...Bu sezon planlarında olmadığını anlamak gerekiyor. Önümüzdeki sezonki yaz kampında görürüz gelişimini. Şu an gördüğümüz Yusuf 11'e giremez.
Seneye bu takım CL oynayacak. Dile kolay bu yıl anamızın liginde oynamamıza rağmen tarihimizin en iyi kardolarından birini kurduk. Seneye Yusuf o mevkideki 4. topçu olur en fazla. Bu yıl şansı varken kullanmalıydı. Geçmiş olsun 6 milyon girdi.Bu sezon planlarında olmadığını anlamak gerekiyor. Önümüzdeki sezonki yaz kampında görürüz gelişimini. Şu an gördüğümüz Yusuf 11'e giremez.
Neden girsin dostum 19 yaşında çocuk 21 yaşında başka bir takımda patlasa bile çıkarır parasını.Seneye bu takım CL oynayacak. Dile kolay bu yıl anamızın liginde oynamamıza rağmen tarihimizin en iyi kardolarından birini kurduk. Seneye Yusuf o mevkideki 4. topçu olur en fazla. Bu yıl şansı varken kullanmalıydı. Geçmiş olsun 6 milyon girdi.
Bizden 1-2 milyona gittikten sonra bana ne hocam başka takımın kazandığı paradan. Bu adam seneye bir yere kiralanır. Orada da 5 maça falan çıkar maks. Sonra değeri 250 bin euro olarak döner bize. Sonra Yunan takımları falan alır. Ya da Avusturya'nın 14.-15. takımlarından biri alır.Neden girsin dostum 19 yaşında çocuk 21 yaşında başka bir takımda patlasa bile çıkarır parasını.
Başka takım niye kazanıyor bizim oyuncumuz Yusuf.Bizden 1-2 milyona gittikten sonra bana ne hocam başka takımın kazandığı paradan. Bu adam seneye bir yere kiralanır. Orada da 5 maça falan çıkar maks. Sonra değeri 250 bin euro olarak döner bize. Sonra Yunan takımları falan alır. Ya da Avusturya'nın 14.-15. takımlarından biri alır.
Bizde olsa ne olacak ki? Bırakırız bunu büyük zarar ederek.Başka takım niye kazanıyor bizim oyuncumuz Yusuf.
Okan buruk gibi adeta kanatsız melek olan mülayim bir adam bile bundan umudu kesmişse şapkasını önüne alıp düşünmeliOkanla arası niye iyi değil acaba
Yazık