#30 Yusuf Demir

Kafamda 2 soru var:

- Barcelona veya o ayarda bir kulüp neden kancayı takmadı?

- Bize neden 6 milyon Euro gibi alelade bir rakama bıraktılar?

h.o 60-70m euroya satarız 2 seneye

Tek merak ettiğim serbest kalma maddesi umarım koydurmuşuzdur ve en az 5 yıllık sözleşme yapmışızdır

Barcelona oyuncu yetiştirmez hazır oyuncu ister o yüzden almadılar zaten o seviye çok farklı bir seviye.
Aslında ben kötü örnek verdim, Barça başka seviye tabii de daha alt seviye takımlardan da talip olmamasının belli başlı bir sebebi var mıydı onu merak ediyorum. Fazla mı bireysel, son tercihleri mi kötü, biraz daha gelişmesini mi beklediler vs. diye merak ettim.

Gerçekten müthiş bir gelecek vaat ediyorsa çünkü çoğumuz farkında değiliz. Ben değilim en azından. Tabii alışıldık algıların dışına çıkan bir transfer oldu. Normalde bizim Ali Koç'la Ahmet Nur Çebi'yle en az 1 ay peşinden koşup en son gün almamız gereken bir adamdı. Maşallah herkesten saklamış Erden Timur. Düşününce bu bile iyi bir iş aslında.

Aslında ben kötü örnek verdim, Barça başka seviye tabii de daha alt seviye takımlardan da talip olmamasının belli başlı bir sebebi var mıydı onu merak ediyorum. Fazla mı bireysel, son tercihleri mi kötü, biraz daha gelişmesini mi beklediler vs. diye merak ettim.

Gerçekten müthiş bir gelecek vaat ediyorsa çünkü çoğumuz farkında değiliz. Ben değilim en azından. Tabii alışıldık algıların dışına çıkan bir transfer oldu. Normalde bizim Ali Koç'la Ahmet Nur Çebi'yle en az 1 ay peşinden koşup en son gün almamız gereken bir adamdı. Maşallah herkesten saklamış Erden Timur. Düşününce bu bile iyi bir iş aslında.
Şimdi şöyle yorumluyorum halen eksikleri olmasa mutlaka alan çıkar o zaman da bize gelmez gelişmesi gereken noktalar mutlaka vardır ancak skor katkısı önemli bu sene

1662674009908.webp

Sahane top oynayıp 30a satsak harika olmaz mi?

Geri
Üst Alt