#30 Yusuf Demir

1E95E37B-2FBC-4FFB-8C66-20A41516EB73.webp

Bu çocuk birkaç ay içinde kimsenin dilinden düşmeyecek. Bonservisli olmasının rahatlığı

Yusuf Demir fırsatı çıkmasa muhtemelen o parayı genç bir sol bek veya Kaan Ayhan için kullanacaklardı.
İnşallah potansiyelini bizde en yüksek noktasına kadar gösterir

Gelip gidip yazacagim basligina..

Yusuf beklentim yuksek senden Aslan. Cok az oyuncuya yazmisimdir belki de hic.. Ortalama oynasan dahi yeteneginle en kotu belirli bir standardi yakalayacaksindir. Basarilar diliyorum sana, yolun sonu cok guzel olsun, buradan ust duzey takimlara gonderecegiz seni insallah.

Yusuf Demir fırsatı çıkmasa muhtemelen o parayı genç bir sol bek veya Kaan Ayhan için kullanacaklardı.
İnşallah potansiyelini bizde en yüksek noktasına kadar gösterir
değil en yüksek noktaya yarısına kadar getirdiğinde 20 30 milyon euroya avrupaya satmış oluruz

ben barça'dan sonra dortmund neden almadı şaşırdım açıkçası genelde 3-5 e alıp onlar yapardı böyle transferleri

birçok yabancı çok takipçili futbol hesabında yorumlarda insanların dilinde kendisi. Acayip tanınıyor bu kadar olduğunu bilmiyordum.
Gözler üzerinde olacaktır. Peşinde çok scout gezdirir. 4 seneye yayılmış bonservisi de düşününce çok çok yerinde bir yatırım kağıt üstünde.

Sahaya da yansıttığı anda başka şeyler konuşacağız.

Kafamda 2 soru var:

- Barcelona veya o ayarda bir kulüp neden kancayı takmadı?

- Bize neden 6 milyon Euro gibi alelade bir rakama bıraktılar?
10 maç oynarsa 10 milyona Barça'ya bonservisiyle transfer olma maddesi varmış sanırım o dönem. 6 maç oynatmışlar, sonra daha da oynatmamışlar. Bir de Barça o zamanlarda gerçekten çulsuzdu. Parayı Ferran Torres'e gömmüşler. Twitter'da okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum, @Keramettin TANRIVERDİ daha net biliyordur.

6 milyon Wien için kötü para sayılmaz bir de. Kalsa mesela bu teklifi tekrar bulabileceklerinin garantisi yok. Adamların transfer rekoru kaç ki 6 milyona burun kıvırsınlar. Morutan mevzusu gibi. O performansın yarısını Hollanda'da filan gösterse 30 milyonluk transfer yapardı. Ama lig Romanya olunca başka bi yerde görmek istiyor adamlar ve o potansiyeline rağmen 4.5 milyon gibi komik bi rakama alabiliyorsun. Yusuf'ta da benzer durum var bence.

Bu milli takımda oynayabilirlik durumuna göre yerli sayılma durumu, önceki kuralla (sahada 11 yabancı olabilir kuralı) beraber gelmişti. Öncesinde oyuncunun Türk vatandaşı olması yerli sayılmak için kafiydi. Kural değişmişken, artık sahada 11 yabancı konumlandıramıyorken neden hala milli takımda oynayabilme kıstasına göre statü belirleniyor?
Yönetim bu konunun üstüne gitmeli. Bu çocuğun yerli sayılması bizi çok rahatlatır.

Bu milli takımda oynayabilirlik durumuna göre yerli sayılma durumu, önceki kuralla (sahada 11 yabancı olabilir kuralı) beraber gelmişti. Öncesinde oyuncunun Türk vatandaşı olması yerli sayılmak için kafiydi. Kural değişmişken, artık sahada 11 yabancı konumlandıramıyorken neden hala milli takımda oynayabilme kıstasına göre statü belirleniyor?
Yönetim bu konunun üstüne gitmeli. Bu çocuğun yerli sayılması bizi çok rahatlatır.

Mesut özil yabancı mı sayılıyor buna göre mesela?

şuraya benfica maçında ki Yusufu bırakalım Türk olarak sayılsaydı rahat keserdi Yunus'u

Dar alanda yunus kadar hızlı değil bir de yunus topun kıymetini daha iyi biliyor genelde pek top kaybetmiyor Yusuf o yönden daha savruk..Tabi yunus 19 yaşında çok cok daha vasatti bakalım bu çocuğun gelişimi nasıl olacak
Yerli sayilsaydi ters kanat da olsa keremin yerine düşünmek daha mantıklı olurdu ..

Dar alanda yunus kadar hızlı değil bir de yunus topun kıymetini daha iyi biliyor genelde pek top kaybetmiyor Yusuf o yönden daha savruk..Tabi yunus 19 yaşında çok cok daha vasatti bakalım bu çocuğun gelişimi nasıl olacak
Yerli sayilsaydi ters kanat da olsa keremin yerine düşünmek daha mantıklı olurdu ..
10 numara forvet arkası oynamaz mı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir futbolcunun gerçek performansını görmek için maç içindeki bütün hareketlerine bakmak daha tutarlı oluyor.

iyi seyirler.

Avusturya basininda Yusuf icin biraz utangac ve cekingen diyorlar. Umarim cocuk her kamerayi gördügünde siritmazsa, belki bundan olur ve öylesine bu nasil göt kalkma falan diye hemen linc edilmez .

kural kuraldır fakat kural saçma. 100 küsür kere alman milli olmuş evin oğlu, yusuf yabancı. yok öyle yağma

Geri
Üst Alt