#30 Yusuf Demir

Yok o dönem Barca'nın ekonomik krizinin konuşulduğu dönemdi. Messi'yi bırakmışlardı. İlk başlarda Yusuf şans buluyordu aslında maç içinde iyi de performans gösteriyordu 10 maç oynayınca zorunlu opsiyon oluyordu. Xavi gelince Ferran Torres'i aldırmak için oynatmadı ve devre arası gönderildi. Dönünce hem moral bozukluğu hem de bir analizde rastlamıştım kısa zamanda ciddi bir kas kütlesi kazanmış bu da alışana kadar etkilemiş onu. Bu sezon sakat olduğu için ilk başlarda forma giyememiş ama sakatlığı geçtikten sonra çok iyi performans göstermiş oynadığı maçlarda. Yabancı bir analizde bunları okumuştum.

Bende o donemde, Barca icin diyorum, 1 tam 1 de kismen (ilk 30dk kadar) macini izlemistim ve guzel/olumlu bir izlenim birakmisti hatta konusu olmustu arkadas ortamimda. Bize geldigini ogrenince sevindim, beklentim buyuk, guzel bir hamle. Turk olarak saydirsak bir de, gerci yabanci sinir kalkarsa gerek kalmayacak, super olacak.

Halil'e benzemiyor mu biraz tipi :asd:

Çok büyük potansiyel, olur da hukuksal dayanakla yerli saydırabilirsek büyük iş olur.
Adminim hukuksal dayanak dediğimiz nedir, kural çok net değil mi bilmediğim birşey var mı diye soruyorum. Neye dayanarak türk oynatabiliriz adamı, gerçekten türk olması dışında? Milli takımda oynamış sonucta

Süper yetenek. Barca'ya gidip dönmeseydi Wien'den alamazdik kolay kolay belkide. Elde kalmis gibi göründü. O paraya büyük is basardik.

2 gundur videolarini izliyorum. Tutarsa cok zengin olacagiz.

Barcada oynadığı maçlarda iş yapmadı pek lakin koeman denen mal yüzünden tüm takım kötü oynuyordu

Yetenekli topçu, beklenen katkıyı verir ins

Nasıl Türk statüsünde olmuyor kardeşim
DO8CNakXcAYz5NZ.jpg

Bu cocuk vucut yapmis Adama bunu haplandirmis olabilir böyle iri degildi

Biraz saglamci goruntusu de vardi onu da ekleyelim. Bu tabi, Barca'nin oyun kulturunden olabilir o yuzden bazi pozisyonlarda geriye oynayarak daha iyi firsatlari beklerken gorebiliriz eger kendi tarzi degilse. Neyse, beklentiler buyuk ve ozel, elinden geleni yap Aslan. Hikayen cok guzel olsun. Basarilar diliyorum ve haftasonu sure almasini bekliyorum.

seneye 3. formamız bodro mavi olmalı skills videolarını izlerken hepsini Barça’dan yaptı sanıyorum. Satarken kerizleri kandırabailiriz

Ya bu herif baya üçgen vücut ha. Messi gibi biriydi bu tip oyuncular fazla cüsselenince çeviklikten teknikten götürebiliyor, hatta bazen dizler taşımıyor. Gerçi Avusturyalıların gözetiminde yaptıysa problem olmaması gerekir

Yakın dönemde yaşadığı sıkıntıları bundan ötürü yaşamış olabilir. Yine de cüsse oturunca bu teknikle bu zekayla herifin önü çok açık.

Ya bu herif baya üçgen vücut ha. Messi gibi biriydi bu tip oyuncular fazla cüsselenince çeviklikten teknikten götürebiliyor, hatta bazen dizler taşımıyor. Gerçi Avusturyalıların gözetiminde yaptıysa problem olmaması gerekir

Yakın dönemde yaşadığı sıkıntıları bundan ötürü yaşamış olabilir. Yine de cüsse oturunca bu teknikle bu zekayla herifin önü çok açık.
@Hasan Bekir
Bir flood atmisti bu konu hakkinda. Sezon ortasinda sorun yasamis ama sonradan duzelmis gibisinden bir seydi bulamadim simdi

şuraya benfica maçında ki Yusufu bırakalım Türk olarak sayılsaydı rahat keserdi Yunus'u

Kerem ile hızlı bir kıyaslama yapıyorum

bu maçta fazlasıyla top kaybı yapmış,
savunmaya hiç yardıma gitmemiş
pas isabet oranı kereme göre gayet iyi
bir artı yönü ise geçemeyeceği yerde kerem gibi zorlamıyor..

haa keremin hakkını şu yönden verebilir. yusufun dripling attığı hatta iyi işler yaptığı yerde nefesi yetmediğinden devamını getiremediğini gördüm.
kerem fizik olarak daha diri

Geri
Üst Alt