#30 Yusuf Demir

Biri şeytana sorsun milli marşı okuyamayan yerli oyuncu sayılırken bu çocuk nasıl yabancı sayılıyor?

Topla polemiğe girmeden hızlı karar verip uygulaması çok değerli bir özellik. Çok iyi bir yatırım yaptık gibi geliyor. Allah utandırmasın, nice kupalar kazandırsın.

Maçı izleyemedim, artık sarayami çıkarız nabariz ne ederiz bilemem lakin saçma yabancı sınırı yüzünden harcanmasin. Türk milli takımda oynama şansı yokmu bu genconun
Yok. Belli bir yasin altinda 3 veya daha az mac yaparsan milli takim degistirebiliyorsun sanirim ama Avusturya ufak dakikalar verip 4 kere oynatti diye biliyorum.

Serbest kalma bedelini bilen varsa yeşillendirsin. Düşük tutmamışızdır inşallah 😅

Yakında Türk statüsünde oynamaya başlar Milli Takım içinde büyük kayıp

Bu çocuğun transfer imkanı olduğunu bile kimse düşünmezken takıma kazandıranlardan Allah razı olsun. Premier ligden muhakkak isteyeni çıkacaktır 1-2 seneye.

15 dakikada 1 gol kaçırdı top sağına geldi. 2 asistini de yediler.

Acayip bir performanstı. Çok rahat, rakip oyuncular yokmuş gibi oynuyor.

Pası alışı çok iyi ardından dağıtımdaki pasın açı ve şiddetini çok iyi ayarlıyor.

Bilmiyorum kimi keser ama bu çocuk birini keseceği belli. Bu maç özelinde Mertens'i yer gibi duruyor. :red:

Acayip bir oyuncu cidden sahada sanki 25 yaşında gibi bir görüntüsü var ama 19 yaşında, Oyun görüşü ve vizyonu kalite kokuyor ama biraz daha izlemek lazım devamlılığı nasıl olacak görmek gerekiyor.

Geri
Üst Alt