#30 Yusuf Demir

yusufun büyük takıma gidecegim tribi yapacagınıda sanmıyorum

oraları görmüş bi topcu bence bizim Türk futboluna damga vuracak

Herif epi topu 15 dkda nasıl bu kadar oyunun içinde olabildi ben o kısma çok şaşırıyorum.. Bu olay bambaşka birşey Uber yetenekli de olsan bu şekilde oyunun içine katilamayabilirsin..
Oyun zekası işte bu. Yoksa Emre Mor'da über yetenekliydi ama oyun zekası olmayınca olmuyor.

Oyuncu isterse Avusturya vatandasligindan ciksa bile Türk sayilmaz bu yabanci sinirinda. Sorun adamin Türkiye icin oynama hakki kalmadi. Yusufa Pasaport cikart, daire al, Türk kizla evlendir hic biri birseye yaramiyor.

Eskiden kanat hasreti çekiyorduk, şimdi çok iyi kanat oyuncularımız var

üstad adam hazır geldi ztn gecen haftada rapidi kazandırmış
Farkindayim renkdas. Soylemek istedigim, futbolcu iyiyse takimla antreman yapip kaynasmasina gerek yok sahaya cikmasi icin. Takima alisma suresi vs bahanelerle oynatilmaz genelde yeni transferler. Fatih Hoca'nin 2 antremanla oynattigi futbolcu hatirlamiyorum Hagi'den bu yana.

Acilen bir sekilde ilk 11’e atmamiz gerekiyor

Bir cözüm bulmaliyiz

@kendisine dair eklemis oldugum gecmis *yorumumda- avusturya ve barcali iki eski efsane oyuncunun vurguladiklari ~ *yusuf'un gelistirmesi gereken yonunun ozellikle ; fiziksel guc - olduguna deginmistim .

< kendisi, kritigi dikkate almis olsa gerek ...

nacizane, kutle olarak ; shaqiri'i nin fizigi gibi olursa olumsuz etkilenir kendisindeki tipoloji bazli ozel incelikleri....

bu aksam versus kasimpasa macinda, ilk sayfalarda yazdigim detayli mesajimdan bir kac mini sekans sundu kisa surede... tarafim adina, daha bu ceyregi idi bireysel dolayli kumasi yansitmasi adina... ozellikle ,bugun *kollektif taktik oyunda cok iyi idi... velhasil, bildigim ve bekledigim sekilde devam edecegine inancim tamdir...
#avusturya cikisli messi.

alinacagini duydugumda saskinligimi hatirlayanlar bilir. ilk gunlerinden bugune takibimi yaparken ozel oldugunu hissetmistim altyas bazli. - son olarak ; kulubumuze kazandirilmasinda emegi gecenlere tebrikler ve de tesekkurler.

saygi ve selamlarimla

Acilen bir sekilde ilk 11’e atmamiz gerekiyor

Bir cözüm bulmaliyiz
cözüm belli
mertensi ileri cekip yusufu arkasına alcaz pva ilede kazımcanı degiscez
pva ve gomis kesik yicek ama her mac 3 4 tane atarız gomise ihtiyac kalmaz kalırsa 2. yarı girer

Gerçekçi olmak gerekirse, şayet ortada bir proje var ise basamak olarak kullanıldığımızı unutmamak/bilincinde olmak gerekir. Bu tür top seviye potansiyel sahibi futbolcular için ve bizim için tam anlamıyla kazan-kazan formülü. Daha çok erken ama, umarım bu süreçte hem kendi, hem de kulüp olarak bizi de hatrı sayılır maddi ve manevi bir pozisyonda ihya eder. Daimi bir UCL takımı olmalıyız. Aynı cümleler Yunus, Kerem, Emin vb. genç oyuncular için de geçerli.

Şimdi rapid forumuna gidip orayı trolleyip kulüp binasını bastırma zamanı

Geri
Üst Alt