Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.904
- 4.575
- 698
Ulan seytan Ridvan. Arda cok yetenekli, Yusuf yetenekli diye yorum yapmamismi. Birde tarafsiz yorum yapiyorum diye ahkam keser.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2015’te salakça bir kural çıkarmışlar işte. O dönemden önce milli takım tercihini yapan diğer gurbetçi futbolcular, Türk pasaportları sayesinde Süper Lig'de yerli kategorisinde yer alıyordu.Yeni mi çıktı bu kural ? 14 yabancı serbest bırakılınca böyle bir karar alındı.
2015’te salakça bir kural çıkarmışlar işte. O dönemden önce milli takım tercihini yapan diğer gurbetçi futbolcular, Türk pasaportları sayesinde Süper Lig'de yerli kategorisinde yer alıyordu.
Urfa belediyesi maaş bağlıyor hocam bende Suriyeli olmak isterdimBeni Suriyeli yapın, benim vatandaşlığı buna verin.
——————-Muslera————————
——-Dubios——Nelsson—-Apo———-
Yunus——Torreira—-Oliveira——Kerem
————Yusuf————Mertens———-
————————Icardi———————-
biraz ofansif ama süper olur böyle
Urfa belediyesi maaş bağlıyor hocam bende Suriyeli olmak isterdim
Ulan... Resmen bir Fırsatı yok etmişiz.Çağırmamışlar adamı ,reddetme gibi bi durum yok yani o da Türkiyeden teklif gelmeyince Avusturyayı seçmiş
Birkaç ayı bir avuç dakika olarak revize edelimEkli dosyayı görüntüle 177660
Bu çocuk birkaç ay içinde kimsenin dilinden düşmeyecek. Bonservisli olmasının rahatlığı
Senin türk vatandaşlığın ona versek olmaz mı lanBeni bu konuya kapatın sabah akşam Yusuf'umu öveyim.