#30 Yusuf Demir

O pozsiyonda, topun dibine biraz daha girip koseye biraksa, guzel bir gol ve baslangic olurdu. Saglik olsun bir dahaki sefere artik.

Bu adam izleyen taraflı tarafsız herkesi heycanlandırmıştır.Bizi de zevkten dört köşe edecek inşallah aslan parçası

Vay be şu yetenek yedek kalıcak ha hemde Yunus’tan 2 gömlek üstün olmasına rağmen

10 snye kanal geçerken Beyaz TV'ye denk geldim. Çakar hirbosu kudurmuş gibi tukurukler saçarak Yusuf'un türk olmadigini havliyordu. Midem bulandı ağzındaki kopuklerden kanal değiştirdim. Aşısini yaptırmak lazim

Avusturya'da çifte vatandaşlık yok yerli statüde oynayamaz diyor. Veli Kavlak Avusturya milli takımında oynayıp yerli statüde sayılmıyor muydu ?

Morutan etkisi yarattı bende. Geçen seneki Kasımpaşa maçında gösterdiği performans aklıma geldi. Yusuf henüz 19 yaşında, top ayağına gerçekten çok yakışıyor. Umarım daha da parlar. Bu arada kanattan ziyade forvet arkasında oynatılması daha uygun gibi duruyor.

Sanki yonetim Turk statusunde oynamamasini bizim kadar takmiyor gibi. Rambo Okan’in baskan yaptigi Ali’nin takimina olsaydi %100 Turk statusunde oynuyor olurdu. Surekli gundemde tutmak lazim.

Türk statüsünde oynayamamasının sebebi / kural maddesi nedir bilen var mı?

Bir sürü topçu oynayabiliyorken bu çocuğun günahı nedir?

Sanki yonetim Turk statusunde oynamamasini bizim kadar takmiyor gibi. Rambo Okan’in baskan yaptigi Ali’nin takimina olsaydi %100 Turk statusunde oynuyor olurdu. Surekli gundemde tutmak lazim.

Bir ara baktım Kasımpaşa’da kim Türk var diye üçüncü bu herifmiş ulan yazık günah ya bu konuyu özellikle gündeme getirmek lazım

Milli marş muhabbeti ile beynimizin etini yiyorlardı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt