- 12 Ocak 2013
- 50.633
- 59.912
- 4.323
Serkan Reçber'de takdiri hak ediyor. Büyük takımlarda scout departmanında olması gereken kişi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu herif kasımpaşada mı çalışıyor hala, sanki dün saha kenarında gördüm ya da başkasıyla karıştırdım.Serkan Reçber'de takdiri hak ediyor. Büyük takımlarda scout departmanında olması gereken kişi bence.
Genel anlamda kökeni türk olanlar icin kaldirmalari gerek, haydi dedesinin dedesi türkmüs olayi anlarim onu yabanci say ama anne baba türk olani oynatin ya. Zamanin da kaldi ülkenin vatandasi ve o milli takimi secti diye böyle ceza mi olur.Bu çocuk için her mahkemeye başvurmamız lazım. 2015 öncesinde yerli sayılan topçular sonrasında sayılmıyor, bu saçma sapan kural hemen kaldırılmalı.
adam taa 2019 da muleka'yı önermişti spor programındayken. alan takım iyi yatırım yapar diye.Serkan Reçber'de takdiri hak ediyor. Büyük takımlarda scout departmanında olması gereken kişi bence.
Çalışıyor diye biliyorum hala hatta bugün haber vardı kendi oyuncusu ile tartışmış.bu herif kasımpaşada mı çalışıyor hala, sanki dün saha kenarında gördüm ya da başkasıyla karıştırdım.
Gerekirse yabancı kesip Yusuf'u oynatacaz.bazı oyuncuların kalitesi golle çalımla ölçülmez. Pas kalitesinde bile kaliteyi görüyorsun
inanılmaz bir tekniği var
bonservisiyle almak büyük iş ama yabancı sınrı her şeyi bozuyor
süresi sırf bu yüzden az olacak bu sene
Iyi de 8 +3 geldiginde gundeme getirmeliydinkuralın varlığı haksızlık, kuralın mantığını sorguluyor insanlar zaten. yabancıyı serbest bıraktığında böyle birşey getiriyorsan 8+3 getirdiğinde de kaldırman lazım
o zaman bu durumda bir topçu yoktu ki bizde. durduk yere ne diye gündeme getirelim, çoğu kişinin bu saçmalıktan yeni haberi oldu zaten. herifler don değiştirir gibi her sene birşeyi değiştiriyorlarIyi de 8 +3 geldiginde gundeme getirmeliydin
Valla o zaman çoğu kişinin futbolla alakasi yokmus.o zaman bu durumda bir topçu yoktu ki bizde. durduk yere ne diye gündeme getirelim, çoğu kişinin bu saçmalıktan yeni haberi oldu zaten. herifler don değiştirir gibi her sene birşeyi değiştiriyorlar
getirilen her saçma kurala koyun gibi boyun eğersek daha çok böyle kurallar getirirler. böyle saçmalıkları sorgulamak herkesin görevi. aynı şey yabancı kuralı için de geçerliValla o zaman çoğu kişinin futbolla alakasi yokmus.
Zaten en gec sene sonunda degisir.
Ben sorgulamayin demiyorumgetirilen her saçma kurala koyun gibi boyun eğersek daha çok böyle kurallar getirirler. böyle saçmalıkları sorgulamak herkesin görevi. aynı şey yabancı kuralı için de geçerli
Dogru ayrica satarken ab oyuncusu olacak diye dusunuyorum ve fiyati artacakKeşke yerli olsaydı felan diyenler var eğer yerli olsaydı, rapid wien bu fiyata vermezdi.
Ayrıca 4 büyük klüp de almak için yarışırdı araya yine hatrı sayılır iş adamları, siyasiler, bakanlar devreye girer felan derken hop elimizden kaparlardı
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen bundes liga'ya rahatça satabilirsin mesela Avusturyalı olduğu içinDogru ayrica satarken ab oyuncusu olacak diye dusunuyorum ve fiyati artacak