#30 Yusuf Demir

Şu gerçeği atlamamak lazım eğer yusuf yerli sayildaydi klübü 6'ya bırakmazdı ve bize gelemezdi. O yuzden seneye değişecek kural için daha fazla hayiflanmaya gerek yok oturup yusuf'un şovunu izliyelim.
+ diğerleri de salça olurdu.

Evander be Harit yerine çok daha az bedele geldi olarak bakmak lazım.

+ diğerleri de salça olurdu.

Evander be Harit yerine çok daha az bedele geldi olarak bakmak lazım.
Sassoulo bile normal piyasası 2.5 etmiyecek kaan ayhan için 6'dan aşağıya inmediği yerde rapid wien yerli sayilan ve 4 klübün talip olacağı bir oyuncu için 15'den başlayıp 12'den aşağıya satmazdı heralde.

Sassoulo bile normal piyasası 2.5 etmiyecek kaan ayhan için 6'dan aşağıya inmediği yerde rapid wien yerli sayilan ve 4 klübün talip olacağı bir oyuncu için 15'den başlayıp 12'den aşağıya satmazdı heralde.
Bir de Yusuf hala olmamış bir oyuncu. Karar verme mekanizması eksik, çok tempolu değil ve yeterince çabuk değil. İşlersen 50 m euro işleyemezsen de en kötü 5 m euro tabii :)

Benim gördüğüm Yusuf Demir yetenek ve fiziki kalite olarak Arda’nın 1-2 tık üstünde He konuşmak için daha erken ama topla ikinci yarıda ki münasebeti çok üst düzeydi ver kaçları bilek hareketleri bir iniesta çıkabilir bu çocuktan yada sıradan bir topçu olur yok olur burda karar tamamen kendisinde ancak gördüğüm kadarıyla bu arkadaşımız çok çok Zeki aynı zamanda

Bir de Yusuf hala olmamış bir oyuncu. Karar verme mekanizması eksik, çok tempolu değil ve yeterince çabuk değil. İşlersen 50 m euro işleyemezsen de en kötü 5 m euro tabii :)
Abi Yusuf’un olayı tempo değil hep messi gibi anılıyor oyun tarzı ama bana daha çok bu çocuk işlenirse iniesta olur gibi geliyor

Mesela yerli kuralı ülke alt yapılarndan çıkmaya dayansa gelen tepkiler daha büyük olurdu şimdi.

Bir de sen kuralı bilerek aldın Yusuf'u; 7 yıldır böyleydi kural. Ferdi Kanada'yı seçseydi o da 3 sene Türkiye'de yerli olarak oynamasına rağmen yabancı sayılacaktı mesela.
*Hollanda olacak.

Ferdi'nin ayağına feci gittiler. Yusuf'a teklif bile götürmemişler. Bizim oyuncumuz olsun olmasın, milli takım için kötü değil mi sonuçta?

Abi Yusuf’un olayı tempo değil hep messi gibi anılıyor oyun tarzı ama bana daha çok bu çocuk işlenirse iniesta olur gibi geliyor
Iniesta profilinde sakinlik ve teknik imkansız bence.

Aksine KDB ve Silva tarzı bir role evrilmeyi denemeli.

bir şey dikkatimi çekti top sürüşü pas verişi topsuz alan koşusu aynı messi :D
ekrandan izleyip izleyip çalışmış vücut dilini ama messiyi taklit edecekse sadece driblingini değil oyununu da etmeli , dün niye vermedi seferoviçe orada? gayet görüyordu..

Hangi nedenle Yıl 2015 baz alındı?
Ayrıca çok saçma. Ha önce ha sonra... Öyle veya böyle Türk Milli Takıma faydası yok

VOG-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmem, mantık aramamak lazım😄 ama yeni bir durum değil bayaadir böyle. Maksat Türkiye'de biz futbolcu yetistiremiyoruz, gurbetçileri bari kacirmayalim kuralı. Kendi ulkelerinde yabancı yapıyoruz garipleri

O oyun aklıyla kötü çıkma ihtimali yok dün hayran kaldım oyunu yönlendirmesine ve hızlı düşünmesine. Fiziğini geliştirmiş ikili mücadelelerde kolay kolay yıkılmaz. Tek korkum barcelona sonrası mentali olur. Wien'e geri döndüğünde bu durum olmuş ve baya yedek kalmış umarim bizde olmaz ve taraftar desteğiyle potansiyeline ulaştırırız.

Kendisi kaybettiğimiz Ribérydir arkadaşlar.

Yıllarca nasıl böyle enayilik yaptık diye dertlenip durduk şimdi üzülme sırası Rapid Wiende

Zaten bir Messi vardı etti iki Messi. Sağda oynamasından ziyade ortada oynamasını isterim. Bu seviyede olduğunu bilmiyordum bu adamı oynatmak zorundayız işler karıştı iyice.

Geri
Üst Alt