Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olum evlatçılık ile ilgisi ne lan? yabancı sınırını okan mı getirdi.Yunus’u sırtına alir, Keremle top diye oynar. Senciyiz bak belo sonrasi hic böyle yükselmedim. pit pit messi yürüyüşlerini yerim forma evlatcilik yapilmazsa sende biraz akilli oyna 2 sene cikarmazsin sonra yine barca
formul gelistirene kadar evlatcilik olarak addediyorum. oyle pvayi kesip yabanci sagbeki sola koymakla olmuyor ileriye care arasin gerisi sıkıntı diilolum evlatçılık ile ilgisi ne lan? yabancı sınırını okan mı getirdi.
sen söyle formül ona göre ben de evlatçılık yapıyor diyeyim.formul gelistirene kadar evlatcilik olarak addediyorum. oyle pvayi kesip yabanci sagbeki sola koymakla olmuyor ileriye care arasin gerisi sıkıntı diil

idmanlari da yaptirayim misen söyle formül ona göre ben de evlatçılık yapıyor diyeyim.
sende o kadaridmanlari da yaptirayim mi
öff ne alaka ya simdisende o kadarvar mı?
sorumun cevabı bu değilöff ne alaka ya simdi![]()
solbeke turk koyup ileriyi cesitlendirecek matah bi sey degil yani o kadar tdlik yapip kupalar alan sayisiz maca cikan bi eski topcu icinsorumun cevabı bu değil
sol bek mi var Can?solbeke turk koyup ileriyi cesitlendirecek matah bi sey degil yani o kadar tdlik yapip kupalar alan sayisiz maca cikan bi eski topcu icin