#30 Yusuf Demir

sol bek mi var Can?
Emre T 2. deparında baldırı tutar
Kazımcan ne ofansta ne defansta bizim düzeyde değil
alla allaaa o zaman bu adamlar yaz boyunca ne yapti bunlari semih cigdem bile goruyor sıkıntıları yetersizse almasalar aliyosalar oynatsinlar baskasini alsalar ben naapim cozum yaratacak olan onlar ben evden macimi izliyorum anca boyle

sol bek mi var Can?
Emre T 2. deparında baldırı tutar
Kazımcan ne ofansta ne defansta bizim düzeyde değil
Katılıyorum görüşüne ancak Emre T iki deparda baldır tutacaksa neden tutuyoruz ? Bir sezon böyle oldu diye hep olacak değildir herhalde testleri felan yapılıyordur asıl öyle birşey varsa evlatçılık budur.

Katılıyorum görüşüne ancak Emre T iki deparda baldır tutacaksa neden tutuyoruz ? Bir sezon böyle oldu diye hep olacak değildir herhalde testleri felan yapılıyordur asıl öyle birşey varsa evlatçılık budur.
alan yok ki Yunus. Geçen sene avel gibi kontrat yeniledik bununla

EPom8qNWoAI8zMS.jpg

Yavaş yavaş bu kardeşimizi ilk 11de görmek isteriz. Gerekirse oli ve diğerleri kesik yesin. Geleceğimiz bu zira.

Yusi fitse oynar nokta. Israr edilecekse bu adamda edilecek Kerem'de ısrar etsen ne olur.

Keşke yerli sayılsa da Kerem ya da yunus yerine ısrar edebilsek.
Gerek yok kural belli ben yerli sayılması taraftarı değilim. Bence gurbetçilerin hiçbiri yerli sayılmamalı. UEFA kriterleri belli, 15-21 yaş arası dönemde en az üç yılı ülkende geçirmişse yerlidir. Örneğin Beknaz yerli olmalıdır.

Gerek yok kural belli ben yerli sayılması taraftarı değilim. Bence gurbetçilerin hiçbiri yerli sayılmamalı. UEFA kriterleri belli, 15-21 yaş arası dönemde en az üç yılı ülkende geçirmişse yerlidir. Örneğin Beknaz yerli olmalıdır.
Mesud hırbosunun yerli sayıldığı yerde Türk soyadı olan her tobcu yerli sayılmalı. Kaçıncı kuşaktan Türk olduğu önemli değil.

Mesud hırbosunun yerli sayıldığı yerde Türk soyadı olan her tobcu yerli sayılmalı. Kaçıncı kuşaktan Türk olduğu önemli değil.
Mesut da zaten Türk sayılmamalı bence ama onunki kazanılmış hak.

Yusi gelmeden yabancı sayılacağı biliniyordu. Bu tip polemik yaratma yoluyla imtiyaz istemek Galatasaray'a yakışmıyor.

Mesut da zaten Türk sayılmamalı bence ama onunki kazanılmış hak.

Yusi gelmeden yabancı sayılacağı biliniyordu. Bu tip polemik yaratma yoluyla imtiyaz istemek Galatasaray'a yakışmıyor.
Ülkede her şey kuralına göre işliyor da biz o akışı bozuyormuşuz gibi yazıyorsunuz bazen. O kural çıktığında yabancı serbestti ve mantıklıydı. 8+3'te sırıtıyor.

Yusuf'un yerli statüsünde oynaması yerine 8+3'ün kaldırılması her şeyi çözecektir.

Takımın Rashica ile birlikte en yetenekli oyuncusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sag acikta oynatmayacaksan hic atma sahaya mr okan! karma karisik takimin icinde ortada sagda solda dolaniyor. yunusun yerine koy

Geri
Üst Alt