#30 Yusuf Demir

Geçen sene nasıl torrent'e kızıyor gençleri amaçsız maçlarda oynatmayıp galatasaray geleceğine ihanet etti diyorsak burada da okan buruk'a aynısını demeliyiz. 6 milyon euro verdiğin ve ekonomik açından dar boğazda olduğun bir dönemde bu oyuncuyu kullanmalısın. Seneye bizde olmayacak gomis ve seferovic'i kadroya yazma aşkından daha çok yusuf kadroda olmalı bu oyuncu senin geleceğin 35 'lik ihtiyarlar değil.
Aynen, okan hoca büyük oyuncuların isimlerine güveniyor oysa önemli olan saha performansı, çocuk 15 dakika oynadı ben varım dedi sonra 1 aydır yok, niye çünkü ismi büyük değil at gitsin kenara.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gücü iyice yükseliyor :love::love:

RtU4.gif

Kanat için biraz ağır bence 10 numara pozisyonunda oynamalı. Bu zamana kadar.mertensin yaptığının kat kat fazlasını yapabilecektir.

Beni 10 kere çalımlar ama 10 kere de yakalarım bunu o kadar ağır bu kadar yavaş kanat oyuncusu olamaz

442 adamı deil as kadroyla çıksın bak nası şov yapıyo yunusu googleda anca ararız

Düzenli oynayan bir 11 ve sistem içerisinde çok faydalı olacaktır. Şu an için hala bir sistemimiz/Sürekli oynayan kadromuz yok maalesef, yakın zamanda da olacağını sanmıyorum.

begeniyorum.çünkü her an herseyi yapabilecek bi oyuncu.top kaybedince geriye dönmesi,baskı yapması iyi.oyunun içinde hep ,özellikle sürekli hücumda denemesi güzel

Zaman lazım Berkan gibi gücünü toparlayıp 11'e baskı yapması lazım

Oglum Misimovic bile senden daha hizli, nasil basarabildin bunu :)

Muslera
Boey-nelson-bardakci-kazımcan
Torreira-oliveira
Rashica- yusuf- kerem
Gomis

kasımpaşa maçında hızlı gözükmüştü bu maçta da ağır gözüktü. neden böyle oldu

Eskiden bu kadar yavas degildi, vücut yapmis biraz hizini etkilemis gibi

Hizini bende anlamadim. Fm de 14-15 gözukuyordu ama dune bakarsak 11 anca vardir hizi. Cözemedim

Geri
Üst Alt