#30 Yusuf Demir

5CAE59D8-4546-431C-832D-E7BF9CA17DFA.webp

Arayı iyi değerlendirir umarım. Küsüp bırakılacak bir takım değil bu, Yusuf'a da şans gelecek.

aaaaa bizde böyle müthiş bi yetenek vardı di mi?iyileşip formayı alır inşallah.yetenegi çünkü çok büyük

Kamp yemesi gerekiyordu fiziksel olarak kupa maçında da zayıf gözükmüştü bu ara tam iyi gelecektir tekrardan rotasyona katılır ciddi katkı vereceğini düşünüyorum sabretmek gerekiyor.

Kamp yemesi gerekiyordu fiziksel olarak kupa maçında da zayıf gözükmüştü bu ara tam iyi gelecektir tekrardan rotasyona katılır ciddi katkı vereceğini düşünüyorum sabretmek gerekiyor.
Nasil kamp yemesi lazim? Hazir gelmedimi bu, hatta gelmeden önceki hafta galibiyet golunu atmisti wienin

Nasil kamp yemesi lazim? Hazir gelmedimi bu, hatta gelmeden önceki hafta galibiyet golunu atmisti wienin
Son oynadığı kupa maçında karşı karşıya kaldığında kaleye dahi varamadı fiziksel olarak bitti yüz ifadesinden dahi okunuyordu sonrasında da sakatlıklar yaşadı bence tesadüf değil. Bu ara en iyi Yusuf'a yarar hem sakatlığı tamamen geçer hem de fiziksel olarak daha da iyi hale getirilir kendisine gelir hem uyum süreci varsa onu da atlatır.

Bu sene yabancı sınırı nedeniyle belli ki faydalanamayacağız kendisinden.Kimden formayı alacak ? Mertens ? Mata ? Rachica? sadece lig ve kupa maçı oynuyoruz.Rotasyonu genişletemiyoruz çünkü oyunumuz yeni yeni oturuyor.Dolayısıile oynayabileceği bir takıma sezon sonuna kadar kiralanması gerekiyor bence...

6m euro verilmesi pek sorun değil kanımca zira wonderkid olarak barcelonada forma bulmuş bir oyuncu her türlü 5-6 m euro civarına gider.

bizde şuan şans bulamıyor ama ben kendisinin mata kadar şans bulmasını isterdim.

bakalım lig uzun ilerleyen zamanlarda kendini ıspatlayacaktır.

maçlarda bir kıpırtı ve kalite gösterse de bunu uzun vadeye yayamadı. karakter olarak da biraz ittirilmesi gereken bir oyuncu gibi. nelsson torreira gibi çıkıp çatır çatır oynaması pek olası değil. okan hocanın üstüne düşmesi gerektiğini düşünüyorum.

Zaman vermek gerek ilk çıktığı lig maçlarında fena izlenim bırakmadı bizler de kupa maçında çok tutuk gözüktü oradan akıllarda kalan soru işaretleri üzerine bir de sakatlık belası eklenince dört bir yandan bu çocuk olmayacak, ölü yatırım oldu, 6 milyon verilir mi ? sesleri yükselmeye başladı sabırlı olmamız gerekiyor bu çocuk tutarsa zaten 2 seneye çıkar gider buralardan ciddi bir bonservis katkısı vererek ...

Geri
Üst Alt