#30 Yusuf Demir

İyisin aslanım

verkaçlarına cevap verebilecek 2-3 adam olsa direkt skora katkıyı yaparsın da işte

Kupa maçında bi 90 dk görmek lazım, lig maçlarında ilk 11 oynatacağını sanmıyorum hocanın

Yusf gibi genç adamlara 5.6 milyon verilmesinde sakınca görmüyorum.Denenmesi gereken riskler.Fakat bu zamanda daha net adamlar lazımken bu paraların verilmesi hataydı bence.Bu adamı aldık birde üstüne matayı alıp planlamada tüy diktiler.

Yusuf oynadığı maçlarda malesef o ışığı vermedi.Ama yaşı genç hala kendini bulabilir.Kesinlikle yabana atılacak oyuncu değil.
Şurası bir gerçek bu zamana kadar hem yusufun kendisi hem okan buruk gelişmemek adına ellerinden geleni yapıyor.

icardi, mertens, oliviera sahadayken kendisini görmek lazım.

ileriye 4 tane 1.70 adam koyup uzun top yapacak kafadan kurtulduğumuzda elimizdeki bütün oyuncular potansiyelini gösterecektir.

Barisdan nasil kanat olmasa yusuf icin de aynisi gecerli. Bu tip oyunculari sirf kanatta hapis etmek cok yanlis bir hamle. Matayi girdirmeyip yusufu orda oynatmasi gerekirdi. Lig macinda denemiyorsan bari kupa macinda alanyaya karsi bir 10 numara görevi verde de kendini göstersin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu çocuk oynamasını beklediğimiz, çok umut bağladığımiz Baranla aynı yaşta, evet kendisine bonservis verildi ama bu tip oyuncular, değil sezon yarım sezon bile iyi oynasalar piyasa yaparlar, örnek olarak Sacha Boey işte. Ayrıca bugün de kötü değildi, son dakikalarda pozisyona girdi, keremin şutunda topu oraya getiren Yusuftu. Sağlıklı değerlendirmek lazım, yoksa topçu harcamak " olmayacak " yae demek kolay

Bu çocuk oynamasını beklediğimiz, çok umut bağladığımiz baranla aynı yaşta, evet kendisine bonservis verildi ama bu tip oyuncular, değil sezon yarım sezon bile iyi oynasalar piyasa yaparlar, örnek olarak sacha boey işte. Ayrıca bugün de kötü değildi, son dakikalarda pozisyona girdi, keremin şutunda topu oraya getiren yusuftu. Sağlıklı değerlendirmek lazım, yoksa topçu harcamak " olmayacak " yae demek kolay

bence morutan da en az yusuf kadar yetenekli.

üç solak arasında potansiyel olarak
yusuf > morutan = yunus derim.

morutanın opsiyon kesin kullanılır mı bilmiyorum ama bu üç oyuncunun bir tanesini bile 15 liraya satamazsak kulübü kapatıp gidelim.

Köpeklere takılan boyunluklar varya öyle birşey lazım bana.

Bunun maçta ayaklarına bakmaktan iflahım kesiliyor.

Geri
Üst Alt