#30 Yusuf Demir

Eleştirilmesi için çok çok erken olduğunu düşünüyorum. Çok büyük potansiyeli var. Rotasyona, takıma adapte edilecektir, adapte olacaktır zamanla. Girdiği dakikanın stresi bambaşkaydı, çektiği şutların zamanlaması kötüydü. Benzer şeyleri maçın başlarında yapan bir Yusuf olsa, denemeye devam diyecektik. Sakin olup, zamana bırakalım. Boey'i de bedava göndermiştik yazın ama adam şu an takımın hem defans hem de hücum anlamında ne iyi isimlerinden.

Yusuf için benim üzüldüğüm en büyük nokta fiziksel yapısını tamamen değiştirmesi ve bu nedenle hem çevikliğinden hem de hızından ödün vermiş olması. Bakalım kariyeri nereye gidecek seneye anlarız.

yetenekli olabilir, şuan için bunu gösteremiyor da olabilir ama aldığı kısa sürelerde ben barça topçusuyum, burada ne işim var havalarında takılıyor. 10 kişi arasına giriyor, devamlı şutu düşünüyor, takım oyunu sıfır. demek ki bu oyun tarzı sadece 10 dakikaya has değil, hep boyle oynadığından dolayı okan hoca fazla süre vermiyor

geçen bir youtube yayınında nevzat, yusuf'a arkadaşları pas vermiyor, bu konuyu başka bir zaman konuşuruz demişti. idmanlarda da bencilce davranıyor demek ki diğer oyuncular da tavır almış kendisine

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynayacağı bir kulübe kiralanmalı. Mata da gönderilmeli. O bölgeye Mertens e bir alternatif transfer şart.

Kendini gösterme cabasinda. Rahat rahat 10da oynatmak gerek bazi lig maclarinda

bu çocugu kazanmak ıçın okan ne yaptı..Yanlış teknık adamın elınde...

Çok gamsız topçu
Herkes poposundan soluyor küçük beyimiz çalım sevdasında
Açık ara en kötü transferimiz
Gönderilip cicaldau geri çağrılsa rotasyonda elimiz güçlenir bu adamı oyuna soktuğumuz anda 1 kişi eksik oynamaya başlıyoruz
Bir şekilde takımla ilişiği kesilse şampiyonluk şansımız çok yükselecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu cocuk net kaliteli orasi kesin.
Yaz döneminde transferine en cok sevindigim oyuncuydu. Düzenli daha fazla oynamasi lazim. Mac eksigi ve sakatligi onu geriye düsmesine sevep olmustu. O yüzden daha fazla süreye ihtiyaci var. Toparlanacaktir elbet, kesip atmaya gerek yok.

1 top kaybi haricinde bu kadar elestirilmesi sacmalik.
Cektigi iki sut da dogruydu, ikisinde de net pas acilari yoktu.
Diger elestirim de sanki tembel gibi.

Geri
Üst Alt