Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sezon o kadroda (genclestirme döneminde) asil tam o zaman Yusuf gelecekti, Kerem'le birlikte en cok katki veren ve begenilen oyuncu olurdu.Morutanı yetenek olarak daha önde tutarım
Yaw oynamayinca kadroda olmayınca yangın yapmasını biliyor taraftar. Oynayıp kötü performans gösterdi diye eleştirince neden saçmalık oluyor.1 top kaybi haricinde bu kadar elestirilmesi sacmalik.
Cektigi iki sut da dogruydu, ikisinde de net pas acilari yoktu.
Diger elestirim de sanki tembel gibi.
Morutan mı yusuf muYaw oynamayinca kadroda olmayınca yangın yapmasını biliyor taraftar. Oynayıp kötü performans gösterdi diye eleştirince neden saçmalık oluyor.
MorutanMorutan mı yusuf mu
Morutan başka bi yetenek kanka tek eksiği futbolu bilmiyor alt yapısı zayıfMorutan
Sen ne diyin
Opsiyon koydurmsaydik keşkeMorutan başka bi yetenek kanka tek eksiği futbolu bilmiyor alt yapısı zayıf
İnş almazlar diye bekliyorum. Çıkamazlarsa almazlar, çıkmamaları için dua ediyorum. 1-2 sene daha böyle düzenli oynarsa futbolu olgunlaşır diye düşünüyorum.Opsiyon koydurmsaydik keşke![]()
Pisa serie A ya çıkamazsa 5.5 m euro'yu ödeyemez 3 m euro civarına çözmek isterler bence bizimkiler kabul etmez ya da Serie A'dan bir kulüp opsiyon + para verirse Pisa öyle alabilir mesela bir takım 9-10 m euro verecek 5.5 m euro bize kalacak 3-3.5 m euro'da Pisa'ya kalırsa anca çözülür o da zor gibi gözüküyor.Opsiyon koydurmsaydik keşke![]()
Cektigi sutlarin elestirilmesi sacmalik demek istedim. Yanlis yerden elestiriliyor. Dedigim gibi sanki tembel tarzi var gibi. Mertens bile deli gibi kosuyor.Yaw oynamayinca kadroda olmayınca yangın yapmasını biliyor taraftar. Oynayıp kötü performans gösterdi diye eleştirince neden saçmalık oluyor.
Morutan'dan 4 yas ufak oldugunu unutmayalım. Bence Yunus'u Morutan'la karsilastirmak daha doğru olur.Morutan gibi işte pişmemiş ham oyuncu.Morutan'a göre avantajı barcelona görmesi+türk asıllı olması ondan dolayı 1 sene sabredilir sonrasına bakılır.Şu ana kadar hayal kırıklığı maalesef.
1 senede alışıp gelecek sene bambaşka olabilir. Sacha vb. gibi. Çok oyuncu var, gittiği ilk sene olmayıp 2. sene açılan. Alanya kupa maçında 11'de başlayacağını düşünüyorum.4:0 önde oldumuz macta dahi süre alamiyorsa okan kendisini pek düsünmüyor anlamina gelir, o vakit direkt kiralik gönderilmesi gerek. Yoksa bu sekilde 6 milyonluk kazik olacak.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi