#30 Yusuf Demir

Başlığın #30 Yerli Yusuf Demir olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Okan Hocanın kendisinden pek bir beklentisi yok gibi. Öyle ise kiralanması daha iyi, hatta zorunlu satın alma opsiyonuyla veya direkt satışla zararın bir kısmını çıkarmak daha iyi. Yok, kampta görmek ve oradaki durumuna göre karar vermek isterse kalacaktır. Performansına göre belki devre arasında gönderilir. Şahsen pek ümitvar değilim kendisinden; kalıcı olmaya niyeti yok gibi...

Yerli sayılması evet avantaj ama kendisinin oynadığı bölgelerde Yunus da var. Kimsenin forması garanti değil. Performansına göre yeni transfer etkisi de yaratabilir. Yok rekabet kendisine göre değilse kiralık olarak hatta bonservisiyle de gönderilebilir. Hocaya kalıp kendisini göstermek istediğini söylemiş diyorlardı. Al sana gül gibi fırsat.

Yerli sayılması evet avantaj ama kendisinin oynadığı bölgelerde Yunus da var. Kimsenin forması garanti değil. Performansına göre yeni transfer etkisi de yaratabilir. Yok rekabet kendisine göre değilse kiralık olarak hatta bonservisiyle de gönderilebilir. Hocaya kalıp kendisini göstermek istediğini söylemiş diyorlardı. Al sana gül gibi fırsat.
yerli sayılmıyor dostum

yerli sayılmıyor dostum
sinansasiirma.gif

Umarım yaz kamplarında 200% verir ve kendini kanıtlar, ben halen umutluyum kumaşı ve potansiyelinden

Bu çocuk biraz şey ama ne bulamıyorum bir eksik var çocukta ruh adam ya inş hayrını görürüz bu arkadaşın.

Geri
Üst Alt