#30 Yusuf Demir

Bosporus diye bi takımı 8-0 yenmişler o maçta gol atmış. Kupa maçıymış.

14369.webp

Cocuk bi senedir dogru durust top oynamiyo. Onu da goz ardi etmeyelim.

Seneye Mertens'in yerine gelir.

İstatistikleri iyi. Lakin maçlarını izlemedim ama dalgalı bir performansı var gibi bu da olabilir geçen sezon doğru dürüst oynamadı sürekli oynayarak gelişir ve ilerleyen haftalarda istikrar kazanır umarım. Bu arada eski Basel'den eser yok küme düşmemeye oynuyorlar şuan. Luzern ise şampiyonluğa oynuyor o açıdan da zor bir rakibe karşı bu istatistikler daha önemli.

Bu çocuğa Messi diyerek bitirdim maalesef. Bugüne kadar kime Messi dediysem hepsi bitti başta Abdülkadir Ömür ve Ansu Fati olmak üzere. Herkesten tekrar özür diliyorum bu vesileyle

Kendisi ile alakalı tek beklentim orada iyi oynayıp bonservisini almak istemeleri. Bizde olmadı, olması da mümkün değil. Gelirkenki hal hareket tavırları bile zaten çok şey anlattı da insan böyle bir yoklukta 6 milyon euro verdiği topçuyla alakalı olumsuz bir şey söylemek/düşünmek istemiyor tabii.
36 yaşındaki Mata'yı bile kadroya alan, bütün topçulara her fırsatta süre vermeye çalışan hoca bu adamı kadroya bile almadı defalarca. Sonra şampiyonluk kutlamasındaki mevzu oldu.
Cica ve Yusuf'a toplamda 13 milyon'a yakın bonservis verdik. Cica'dan her anlamda sıfır aldık, bari Yusuf'tan ödediğimiz parayı çıkartalım.

morutan ve bu arkadaş tan çok umutluyduk. yazık ettiler kendilerine. belliki antrenmanda hiç kasmiyorlar. oyuncu transfer ederken yeteneğinin yanında hırs, çalışkanlık gibi etmeleri de soruşturmak lazım.

Geri
Üst Alt