#30 Yusuf Demir

ne demişim. hatırlatır mısın
200w (3).gif

Çalışan adama, hedefleyen adama hakkı verilmeli. Bir kaç maç daha kendini göstermesi gerekir. Eğer yabancı sınırını tekrar 14’e çekerlerse şansı epey artar.

3 tane iyi maç oynasa herkes beklentileri tavana koyacak. O yüzden çok da laf atmayalım. Avusturya'nın Arda Güler'iydi bu çocuk bir kaç sene önce Barça'ya gittiğinde. Doğru bir takıma kiralık gidip başarılı olursa zarar ettirmeyeceği garanti gibi bir şey.
3 maç yazmıştım 45 dakika yetti. İnsanlar anormal bir şekilde övmek veya gömmek için izliyor futbolu.

Gelecek sağ bek ve orta saha ile birlikte 18 yabancımız olacak. Gitmesi en muhtemel yabancılar:

Ross
Dubois
Oliveira
Cicaldau

Bu durumda bile 14 yabancı kalıyor. Tete, Zaha ve Ziyech'in tamamını gönderebilirsek anca o zaman Yusuf'a yer açılıyor.

12 yabanci neden az geliyo bizim taraftara anlamis degilim. Yusuf’un takimda degerlendirilip sans verilmemesi icin kesinlikle bahane degil. Tarihimizde 12 degil 8 iyi yabancimiz oldugunu hatirlamiyorum soyle gonul rahatligiyla sahaya surebilecegimiz. Kadroda tonla cop yabanci bulunduracagina Barca yapmis, yetenekli genc bir adama sans verirdim. Gecen yil oynadigi ilk maclarda da yine olumlu isler yapmisti. Sonra ne olduysa Okan hoca bir kenara itti. Sahada sebebini goremedik kenara itilmesinin.

Gelecek sağ bek ve orta saha ile birlikte 18 yabancımız olacak. Gitmesi en muhtemel yabancılar:

Ross
Dubois
Oliveira
Cicaldau

Bu durumda bile 14 yabancı kalıyor. Tete, Zaha ve Ziyech'in tamamını gönderebilirsek anca o zaman Yusuf'a yer açılıyor.
Tete zaten gider ama yusuf icin ziyech ve zahayı yiyemeyiz en faza boyle iyi oynarsa gelen orta sahaya da baglı olarak demirbay dayı yi yer

Hazırlık maçlarında oynamaya devam etmeli. İyi görüntüsü devam ederse satılabilme şansı da artar.

Geri
Üst Alt