Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.966
- 10.469
- 2.223
Oynatılırsa bence işimize çok yarayacağını düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynatmaz takik herif. Harcamak için yine elinden geleni yapacaktırOynatılırsa bence işimize çok yarayacağını düşünüyorum.
Kimseyi aldığımız yok zaten, ikiside kalsın Emrah. Ama Okan oynatmaz Yusuf'u. Messi olsa oynatmaz.Bu çocuk gideceğine ziyek kadro dışı kalsın. Bunun ispatlayacağı çok şey var Ziyek saldım çayıra bu saatten sonra
bi yerde mecbur kalacak mevcut kadrodaKimseyi aldığımız yok zaten, ikiside kalsın Emrah. Ama Okan oynatmaz Yusuf'u. Messi olsa oynatmaz.
Hep dedikBu çocuk gideceğine ziyek kadro dışı kalsın. Bunun ispatlayacağı çok şey var Ziyek saldım çayıra bu saatten sonra
Dursun ve ekibini göndermemiz lazımHep dedik
Öyle bir durumda, zorunlu kaldığında Yusuf'un hafif bir sakatlığı çıkar, kafileye dahil etmez. Maç öncesi sırıtarak tam oynatacagimiz zaman sakatlandi der. Çünkü aynı senaryo geçen yıllarda oldu ve aynen dediğimi yaptı, sonra Yusuf bir daha oynamadıbi yerde mecbur kalacak mevcut kadroda
Erden başkanımızın onu açılsın..Dursun ve ekibini göndermemiz lazım
İlk sezonda kadrodaydı oynatmadı ki, bunu senin değil hocanın demesi lazımDevre arasına kadar en azından kadrodasın her şey senin elinde göster kendini