#30 Yusuf Demir

Çok iyi bir oyuncu transfer ediyormuş titizliği ile kendisinin sözleşmesinin uzatılıp en doğru yere kiralanması gerekiyor. Barış Alper şurada 1,5 yıldır topçu Yunus daha bu yıl bize üst seviye katkı vermeye başladı. Yusuf bunlardan 3,5 yaş küçük ve potansiyeli malum.

Önemli bir değer ve üstüne düşülmeli.
Ha birtek benmi böyle düsünüyorum diye açtim konuyu; Baris'i, Yunus'u 3 sene evvel ilk onbirde yada sonra'dan girdiklerinde görsen, Yusuf'dan daha kötü yorumlar olurdu. Daha çok genç ve futbol akli var, set oyununu simdiden bence iyi oynuyor. Tercih hatalari, dribblingde faillerini giderirse bize Yunus, Baris gibi katki vermeye baslar. Devamli oynasa onlardan daha önce katki vermeye baslar bile diye düsünüyorum

Yazin kalip kendini kanitlamayi istedigini biraz anladim. Ama devre arasi keske Eyüpe falan gitseydi. Forma sansi bulup belki yükselise gecerdi ve yazin tek sene sözlesmesi kalmisken, ya ucuza sözlesmesini 1-2 sene uzatirdik, yada Avrupaya satardik

İyi oyuncu da düzenli oynaması gerek. Bence bizde iş yapar rotasyonda.

Gelecek sezon umarim bir patlama yasar.
BAY falan gidecek ise bir de.

Gelecek sezon umarim bir patlama yasar.
BAY falan gidecek ise bir de.
2022-2023 Kerem
2023-2024 Barış

2024-2025 Yunus
2025-2026 Yusuf ?
1747296093675.webp

Bizde yeri yok, bosuna +2 kontenjani dolduracak. Arzuladigimiz o hicli kanat oyuncusu degil zaten Yusuf, oraya takviye sart. Ya kiralik gonderilecek ya da tapusuyla. Gerci simdi baktim da son senesine giriyormus kontratinda, yani muhtemelen yollar ayrilacak.

Son 2 maçın. Sende git artık moruk balık mısın tavuk musun belli değil. Yabancı sınırını yok yere işgal ediyorsun.

Sözleşmesi bitiyor. Hocanın pek tutmadığı belli. Yatırımımızın birazını çıkaralım bari derim

Sözleşmesi uzatılıp kiralanması lazım. Bu çocuk bir yerde kariyerini yükseltirse o zaman pişman olmayalım.

1000063252.webp

Yaptığı paylaşım bana gelecek için umut verdi. Bizde 3. Senesine girecek ve henüz 21 yasında inanilmaz birsey. Alt yapimizda resmen harmanlandı herif. Felsefemizi kavradı, mertensle mata ile ziyechle, keremle oynadı. Ne yapmasi gerektigini barisa ve yunusa bakarak anladı. Surat asmıyor ve sirasini bekliyor. 2 sene daha bekleyip sans vermeliyiz.

Hadi lan çık artık piyasaya hınzır…

Geri
Üst Alt